AKTUELNO

Nije imala odgovor!

U toku je emisija "Narod pita", a Magda je naredna gledateljka, koja se uključila, kako bi se obratila Ermini Pašović, s obzirom da je Mina Vrbaški napustila emisiju:

Najviše sam zvala zbog Ermine... Mnogo si me razočarala, glumila si zlu vešticu, Jovana se jednostavno branila od čopora, da sam mogla da uskočim, da vas razbacam, ja imam osećaj da ste svi bili ljubomorni na nju i njenu lepotu, pristojnost, prigovarate joj neke poglede, neko sedenje na nekom krevetu, toliko sitnih stvari, vi ste nju blatili, ona se gubila zbog vaših nebuloza. Napadali ste je i pričali da je sa Karićem iz interesa. Ma, mogla je da nađe milijardere sa svojom lepotom, kako to ne vidite? Ermina, razočarala si me, srozala si nas žene, ispada da smo sve takve, ja se loše osećam zbog tebe. Prodala si karakter, a mislim da ga imaš - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Plasman je meni nebitan, o tome se uopšte ne radi, ali poštujem sve što ste rekli - rekla je Ermina kratko.
Kao majka te molim da više povedeš računa o svom detetu i da se njemu posvetiš, nemoj dozvoliti da neko drugi vaspitava tvoje dete - dodala je gledateljka.
Moje dete ima 14 godina, pre Zadruge on nije bio on razdvojen od mene, za ostalo ste u pravu, ali za ovo ne. Moja majka se doselila u moju kuću, kako bi ona bila uz njega - objasnila je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo još nešto za Kristijana i Kristinu, oni su mi Boni i Klajd, našli su se i odgovaraju jedno drugom - prokomentarisala je gledateljka.

Zatim se voditelj, Milan Milošević, osvrnuo na emisiju, u kojoj je Ermina gostovala sa Nenadom Aleksićem Ša:

Meni je dosadilo da ispravljam neke krive drine, ja sam mu pružila ruku, nemam potrebu da verglam tu priču za Taru i Ša, sve se ponavlja, sve u krug, nemam ni volju, ni snagu, niti me zanima. Sad sam napolju i stavljam tačku na sve odnose - priznala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen1

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga