AKTUELNO

Šok nad šokovima!

Naredna gledateljka uključila se, kako bi prokomentarisala Erminu Pašović i Jovanu Tomić Matoru, a na samom početku iskritikovala je Erminu zbog korišćenja telefona:

Prvo bih pozdravila Jokicu moju, tako ću je zvati. Jako mi je slatka, pratim je od prve emisije i naša najveća želja je se bar sa tobom slikam, to je naša želja i molba. Uzmi moj telefon, želimo sa tobom da popijemo kafu, volim te kao Milicu, Jovanu, ti si mi jedno oličenje dobrote, lepote i iskrenosti. E, sad ćemo preći malo žešće na Erminu... Nikada ne bih bila kao ti, pričaš gnusne stvari o nekome koga si ti maltretirala, kome si ti lično rekla da lažeš, nema mesta gde nisi bila i šta nisi radila, kako bi je ocrnila, a ti znaš na koga ja mislim. Da li ste zaljubljeni u Stefana, kada ga stalno pominjete? - pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nisam, pominjala sam ga, zato što sam bila pitana - rekla je Ermina.
Tebi je na prvom mestu Jovana, ti si bila u klanu sa Rialdom, ja svaku rečenicu mogu da zapamtim i sve sam zapamtila. Meni su večeras rekli ko si, s kim i gde si radila i koje si mutljavine pravila u Zadruzi 4! Ja o tebi sve znam, kao i o Ani Bulatović, koja ju je toliko mrzela. Ja sam u braku 30 godina, imam sina od 35 godina, samo da si malo spustila loptu, bila bi za mene prva, glasala bih za tebe. Jovana i Stefan su moji aduti, ona je za mene princeza, kraljica, leporica. Stefan se upoznao sa njenim roditeljima, ona još uvek ima dve noge i ne treba da ide kod lekara, kao što ti treba da popiješ koji lekić, jer si nekulturna. Sad ću ti nešto reći, imam jaku vezu sa Brankom, koja živa u Kanadi. Ta je osoba toliko stvari iznela o mnogim ljudima, da si je samo slušala, ne bi verovala šta je sve rekla, šta ste sve radili toj devojci, treba da vas bude sramota i grehota. Možda će sutra tvoje dete naći tako neku, pa ćeš videti, jer ta Jovana prolila je dosta znoja i krvi, ja je lično znam, kao što znam Stefana. Nema epiteta koji joj niste prišili, to je ogroman greh, ništa lepo o njoj niste rekli - komentarisala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad je dosta, ja sam juče rekla da je ona najlepša devojka, jer je prirodna, ona je meni lepa dok ćuti. To je moje mišljenje, vi možete da je volite, meni je odvratna - rekla je Ermina.
Ti je mrziš, bila si u Rialdinom klanu, to si ti pričala u Zadruzi. Od tebe niko ne može da dobije reč, ti si najveća glupača na svetu, sram te bilo! Da li misliš i vezu da im raskineš?! Zeznula si se! Žao mi je što te nije spopao Karić! - dodala je gledateljka.
Ne daj Bože da me je spopao - smejala se Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga