AKTUELNO

Surovo!

Emisija "Narod pita" je u toku. Usledio je Prilog: Svađa Ermine Pašović i Jovane Ljubisavljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš li nešto da izjaviš posle ovoga što si videla? - pitala je Dušica.
Ništa strašno, jedna lepa svađica. Svi znaju da je moja netrpeljivost prema njoj i dalje ogromna. Što se tiče njih svoje ne bavim se ne zanima me, ja od toga nemam ništa. Komentarisala sam nju, njeno učešće, dok smo bile u Zadruzi, to što ona ne može da podnese kritike, to je njen problem. Odatle ove svađe. Smatram da je ona unakazila Stefana, da je odvratna i da je loša osoba - govorila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, zovem iz Beograda, zovem se Mirjana. Prvo da se obratim Jovani, zašto te zovu Matora? - pitala je gledateljka.
Svi me tako godinama zovu, samo me mama zove Jovana i to kad čujem mi je čudno - odgovorila je Jovana.
Ja tebe toliko volim da gledam , toliko si iskrena, toliko si pokazala da si dobar čovek, nisi pokazala ni trunku zavisti. Predivna si, jako cenim neke stvari kod tebe. I pokaži te lepe noge, jako ti lepo stoji sukknjica, ajde pokaži sebe na pravi način i mazni nekog dobrog tipa - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Obratila biih se sada Ermini. Zašto si toliko zla? Jedno je vođenje rijalitija a jedno je biti zao? Mića je recimo taj koji odlično vodi, a ti mu nisi do kolena. Ti spletkariš, nisi dobronamerna. Gledala sam sinoć, ali sam ugasila televizor, nisam više mogla više da izdržim. Toliko si pričala ružno o misici, da ću pomisliti da si zaljubljena u njega. Šta je ona loše uradila, ostavila dečka, pa šta? - pitala je gledateljka.
Niste lepo ispratili, objasnila sam odakle netrpeljivost - rekla je Ermina.
Svi ste vi lagali, nije to ništa što drugi nisu radili. Morala je da laže da bi se odbranila od čopora jer ste je svi napali. A nisam njen fan iskreno niti sam toliko pratila, nije mi ona favorit - govorila je Mirjana.
Zar nije njen dečko sam rekao njoj jako loše stvari? - pitala je Pašovićeva.
Pa svi su govorili ružne reči - odgovorila je gledateljka.
Ne znam zašto niste zvali kad je on bio gost, pa njega da pitate zašto je to govorio. Nisam ja jedina koja je to rekla, ali samo meni zamerate. Ne interesuju me drugi parovi, jer ste njih konkretno spomenuli. Mene njihov život ne zanima, šta sada rade i da li su zajedno. Neću sada da pričam da su divni a tamo sam ih pljuvala, mene ne zanima ništa posle rijalitija, samo to što je bilo, jer sam ja u emisiji sada i odgovaram na pitanja, to je sve. To što ste rekli, hvala na savetima, probaću to da promenim ali ne obećavam - nasmejala se Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel ti nekada krivo što gledaoci stavljaju u prvi plan tvoj odnos sa Jovanom ili to da spletkariš? Recimo, retko se govori o tome koliko možeš da budeš dobar drug - pitala je Dušica.
Svako kako ga zanima. To nije dovoljno zanimljivo. Ovako ji je lakše, nije mi cilj da spletkarim, da zavadim. To mi je najslađe da zavadim nekoga i zapalim cigaru. Ja ne bih mogla ništa da uradim da mi oni ne daju materijala. Čujem sve i svašta, onda bacim kosku oni se uhvate i pokače. Nemam šta drugo ni da radim, oni meni sami to nude. - izjavila je Ermina.
Recimo, dešava se, da me zovu i kažu mi da idu da se vide sa nekim, kažu mi gde idu, sa kim. Saznaće se to, dolaze u peticu. Poenta je, oni meni to namerno kažu da bih ja prenela, dešava se da tada namerno neću dakažem ništa. Kad sam izašla iz rijalitija, rekla mi je jedna osoba da će uraditi nešto sa nekim i čim smo izašle dobila sam poruku da je to već odradila. Pitala sam samo kad pre. Neki ljudi će sve da urade da bi izazvali neku medijsku pažnju. Vi ne verujete, to je još i sitnica ima i gorih situacija - navela je Pašovićeva.
Iskreno, iznenadila sam se kad mije to Ermina rekla. Srele smo se na splavu, a videla sam klip gde me ona pljuje i još pljuje moje prijatelje, ali ima dana za megdana. Mada, nekad me nešto zanima a nešto i ne - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga