AKTUELNO

U njega je razočarana!

U toku je emisija "Narod pita", večerašnji gosti voditeljke Ivane Šopić su Ermina Pašović i Nenad Lazić Neca. Usledilo je telefonsko uključenje, javila se Mira iz Smedereva.

Pozdrav za Erminu. Necu sam podržala na početku, a sad ne, obrukao je Smederevo i Skobalj - započela je gledateljka.
Svi grešimo, pa i ja. Ne znam u kom smislu sam vas razočarao? - odgovorio je Lazić.
Jesi, zbog Bore. Ti si bio zaljubljen u njega, nije on u tebe. Zbog koga si se bacao? Nisi zbog mene, nego zbog Bore, kad si bio pijan - dodala je gledateljka.
Ja sam pričao da hoću kući i da mi nedostaje mama, ne zbog Bore - pravdao se tiktoker.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina, ti si mi bila favorit - nastavila je gledateljka.
Ozbiljno? I to postoji? - našalila se Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Neco, deluje da kroz svoj sarkazam i glumu želiš da se odbraniš? - upitala je voditeljka.
Naravno. Svestan sam da sam svoj život dao na tacnu i da svaki ima pravo da komentariše. Obrukao sam svoj kraj, ali verujem da postoje i gore ljudi, pa ih podržavaju. Žao mi je samo moje mame, jer se sad nervira i stresira - govorio je Lazić.
Ermina, koji sukob ti je ostao najupečatljiviji? - pitala je Ivana Šopić.
Stvarno mi nije bitno. Vežem se, ali ih ne vodim kući. Ne znam kome bih šta oprostila, ništa nije bilo bez razloga. Nisam ja tmao sedela, bila divna i bajna. Imala sam dost sukoba i svađa, ali mene kad nešto iznervira,ja puknem. Gde sam uvek bila razočarana, to je Lepi Mića. Ja tok čoveka ne kapiram, da mene on toliko ne moće da gleda očima. On je uvek jedva čekao da skoči, da li za druženje sa Matorom ili ketering klan. Koji god muškarac da sam se družila, ja sam bila zaljubljena, jer Mića to potenicira. Miću nikad nisam prva uvredila, svaki sukob je bio jer me Mića napada zbog treće osobe. Pretežno zbog Milice. Kad sam Janjuša napala, da je prodao dete i izabrao Maju, Mića je skočio na mene i udario na moje majčinstvo. Mića me je osakatio tamo, radi gljivica njegovih. Ja imam ogromnu empatiju prema starijim ljudima i deci - objašnjavala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga