AKTUELNO

Hoće li joj plan uspeti?

Gledateljka koja je fan Milice Kemez i Bore Santane uključila se u program i pokušala da ih pomiri.

Želim da Milici lepotici čestitam drugo mesto, mnogo sam glasala za tebe. Trebalo je da budeš prvo mesto, ali odlično je to. Pozdravljam našeg lepog i dobrog Boru. Mnogo si lep i pripada ti Milica, ne ispuštaj je iz ruke. Da ti kaže nešto baba Marija. Tvoje okruženje je ljubomorno što imaš takvu devojku kao što je naša Milica. Poslušajte me. Pustite sve priče. Jedno je biti u Zadruzi, a jedno van nje. Milice, ne puštaj ga, ne daj ga. Ne daj ga, ćero, nikome. Nikome ga ne daj. On je pun emocija, vi se mnogo volite. Samo što ti više izražavaš ljubav nego Bora. A on te kuša za brak. On će tebe da oženi i treba da pravite svadbu, a on će mene da pozove na svadbu. Boro, vidi u režiji i javi mi se na ovaj broj, imam za vas nešto mnogo lep - istakla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Prokomentarišite mi prirodu odnosa Bore i Jelene Pešić - prokomentarisao je Darko.
Muško je muško. Ja želim da preusmerim priču na Milicu i Boru. Bora ima ljubomoru od strane drugara jer je ćapio Milicu, a mnogi su hteli - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokušavao sam i ja u nekoliko navrata, ali me je Milica oduvala. Kaže da hoće samo Boru. Ja sam pokušavao da ih pomirim, ali oni nisu hteli. Svi želimo, ali oni ne - ispričao je Darko.
Ja Vas mnogo volim, Vi ste dobar voditelj, pratila sam ja sve. Bora Milicu voli, i ona njega, ali okruženje... Boro, ne ostavljaj Milicu! Nemoj da si pravio svadbu, a da me ne zoveš na svadbu! - ispričala je gledateljka.

Darko se potrudio da dobije broj gledateljke Marije, pa ga je prosledio Bori, kako bi mogao da kontaktira gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.