AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Narod pita", večerašnji gosti voditelja Darka Tanasijevića su Milica Kemez i Bora Santana. Usledilo je novo telefosnko uključenje, javila se Dušica iz Kruševca.

Htela sam Milici da kažem samo, da digne glavu i da se ne sekira. Želim da veruješ u sebe i da se ne sekiraš. Ceni sebe dušo. Znam koliko te je izvređao i koliko si suza prolila. Budi svoja i ne daj da te niko vređa. Ti si večeras prelepa, blistaš dušo. Ako ste suđeni, vi ćete da bude zajedno. Vidim da si emotivno dete. Mnogo smo se svađali u grupama oko kučeta. Ljudi su ljubomorni što je kupila kuče - pričala je gledateljka.
Znaju koliko sam je vezana za životinje, stavila bih ih sve kod sebe. Sofi je trebala da pronađe put do mene, ne gledam koja je rasa. Presrećna sam i mnogo je volim. Pre "Zadruge 3" sma udomila mešanca i svi su govorili da će da izraste u džukelu - govorila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta mislite o Bori i njegovom ponašanju prmea Milici? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Dosta ju je vređao, ali u suštini je voli. Boro, ti jesi dobar, ali malo više poštovanja prema Milici - odgovorila je gledateljka.
Nema potrebe da se sekira, ako je suđeno, suđeno je, ako nije, šta da se radi - dodao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledio je video-prilog o svađama Milice Kemez i Bore Santane zbog Filipa Cara.

Nisam mislio da sam bio njena rezerva, ali pre mene je bila u jednoj vezi u Zadruzi. Ja sam sa dečkom u odličnim odnosima, rekao mi je da sam ga iznervirao zbog neke situacije. Ona razmišlja o devojkama sa kojima sam bio pre, da li sam imao nešto ili ne. Ona nije bila ni sa jednom u vezi. To što su je povezivala za Cara, moglo je da se sumnja. Koliko vidim on je sad sa Majom, vidim da dečko ima prava da radi šta hoće. On je otvoreno rekoa da je nju muvao, eto i sa Janjušem je bio najbolji drugar, pa šta se desilo. Imali smo sukobe, nisam čuo da je sedeo sa ljudim i rekao ružnu reč. Ne znam da li se čuo sa Milicom, ali nema zle krvi. Želim mu svu sreću, ali da je pogrešio sa Milicom, jeste i to sma mu zamerio. To što je pričao da je bio sa njom. Mnoge su se pravile fine i pametne - objšnjavao je Santana.
Moram da se umešam. Bora mi je pričao o zadrugarkama neke stvari i onda ja pitam zašto je ćutao i puštao da me vređaju. On nije hteo zbog svojih prijatelja da pominje. On nije jedini koji to zna, da ne bude da aludiram. Tu zadrugari, videli smo sa Tarom, dok je bila u kući bila je jedina priča, strah i trepet, a kad je izašla, onda su odjednom svi počeli. Dobili su ohrabrenje po pitanjima i počeli da je radila ovo i ono. Nije iskoristio da stane u moju odbranu - ubacila se Milica.
To će sad sve izaći. Nisam hteo da pominjem momke. Poiminjalu su Mihajla, on me je lično kontaktirao i rekao da izlazi njegova njiga i da će pola zadruge da se trese. Dao je podršku Milici i rekao je da ima ozbiljnih zadrugarki. Rekao mi je u oktobru izlazi knjiga, on ima nanogicu i rekao je da će sve u knjizi da izađe. Kaže da mu je bilo žao kad je gledao moju devojku, tako mi se i javio - otkrio je Bora.
Znao je sve to i puštao da me vređaju. On je znao i još mnogi zadrugari. niko nije hteo. Ne zanima me ko se čime bavio - nastavila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Javila se čuvena Katica i rekla da mora da se izvini Milici za sve i tražila broj od Miće da uđe u Zadrugu. Ja sam hteo da je okrenem i svašta da kažem, ali preduhitrila me i izvinila se - rekao je Santana.
Padne ti svašta na pamet unutra. Nije mala stvar da mesecima tako tebi neko i onda kažu Milica je negativna - nastavila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga