AKTUELNO

Padaju maske!

Emisija "Narod pita" je u toku.

Foto: TV Pink Printscreen

Zar ne misliš da je Sanja bila kranje iskrena kad je Anđelo u pitanju? - pitala je Šopićka.
Ma kakva iskrenost. U koga je bila zaljubljena? Kako možeš biti sa nekim ko te ponižava tri puta? Ja govorim istinu! - vikao je Mića.
Mićo, dobićeš srčku, smiri se. Meni je samo krivo jer se naš prijateljski odnos završio, a sve ostalo nije važno. Ja sam čula kada je Mića rekao da je naša ljubav bila najveća i da će postati najjača od svih u Zadruzi - rekla je Sanja.
Nije sporno, moguće da sam to rekao, možda sam to navijao u tom trenutku - dodao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto se povukao Anđelo? Šta misliš? - pitala je Ivana.
Zato što ga nije radilo. Nije ga više zanimalo. Rekao da je jedina devojka sa kojom bi bio je Ivana Marinković. Iako neće biti ni sa kim u rijalitiju ona je jedina sa kojom bi nešto uradio. I ta razlika između Cara i odnosa sa Anđelom je kosmički brod! - odgovorio je Mića.
Ti si sa svakim prijateljem završila, o čemu mi pričamo. Bio ti je Anđelo prijatelj, pa si ga mazila po ku*cu. To ona radi, ona se vremenom zgadi ljudima! Ušla je u vezu iz inata i sa Franom i sa Carom, kakva crna emocija. I Fran je bio igračka, kao jao ja sam se zaljubila, ma daj! Kad vi šaltate mene, sad ćete da vidite kako ja šaltam. Ja nikome ne valja, a zašto, samo zato što sve raskrinkam! Ako je Sanja srećna ja to podržim, ja sam takav. Ja se ne mešam ja kažem svoje mišljenje, ja sam je podržavao! - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto su digli svi ruke od Sanje? Misliš li da ima veze Matora sa tim? - pitala je Ivana.
Naravno, naravno da je tako. Zna se kakvi su Sanjini profili muškaraca, sačuvaj bože! Svima je sve jasno! Svi su se sklonili, a ona kao Car ovo Car ono, a on nema koga nije emotivno prevario psihički i fizički! Svi su te vređali, pljuvali - rekao je pevač.
Zato mi više nisu u životu, a nećeš ni ti biti. Ti si mi očigledno neprijatelj - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je novo uključenje.

Dobro veče, Dragana ovde. Pozdrav svima. Meni je Sanja super, vidi se da je pogrešila i da se pokajala, sve je jasno. Ana je super, samo je ćutljiva. Mića vodi kolo. Ima li neko koga ti nisi stvorio? - pitala je gospođa.
Evo samo tebe nisam stvorio, nisam ni Sanju. A i šta tebe boli ku*ac za to - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

To za Kiju isto mislim da su u pravu - pokušala je da nastavi gledateljka.
Ja sam nju branio i štitio, srčano do iznemoglosti. Kad je bila tužna i nikakva, ja sam bio tu za nju, rekao da će pobediti baš u finalu, rekao sam joj da će biti zvezda, da će da sija, nosila je haljinu koju je dobila od Cece Ražnatović! Danas ne razgovara ni sa mnom ni sa njom. Zaboravila je sve koji su bili uz nju, jer glumi zvezdu! Sve se zaboravi. Ja sam mogao da napravim karijeru mnogo veću, ali nisam hteo, ali svakako nikada nisam zaboravio Halida Bešlića koji mi je pomogao da se uopšte bavim muzikom - vikao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga