AKTUELNO

Pevač se ne zaustavlja!

Emisija "Narod pita" je u toku.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, pozdrav za sve vas u studiju. Imala bih pitanje za Sanju. Kazala si da si shvatila svoje greške, da recimo uđeš u Zadrugu pet, šta bi promenila? - pitala je gledateljka.
Da ulazim, ne bih dala na sebe, ne bih više ćutala, ne bih dozvolila da se toliko ponizim, da se ponižavam, da titram. Uvek su mene muvali i svašta radili da bi me osvojili a ja sam se toliko spustila da je to nenormalno. Ništa mi to nije trebalo - odgovorila je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene zanima, kako se to vama nikome ne dešava u spoljnjem svetu, kako je moguće da grešiš ne jednom nego tri puta? - pitao je Mića bivšu zadrugarku.
Zatvoren prostor je čudo, ja sam bila jako loše psihički. Možda nisam mogla da budem sama i tražila sam oslonac i zaštitu, ali naravno u pogrešnim ljudima - nastavila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si sa Carem, pogrešila tri puta za redom, jel moguće to? Kako tri puta ista greška? - nastavio je Mića sa pitanjima.
Izašla sam, opametila sam se i eto. Ne znam šta je problem - odgovorila je Sanja.
Itekako si ti svesna bila svega, pitanja gledalaca, klipovi, pitanja novinara, sve je bilo jasno! Ispada da sve radiš zbog rijalitija - dodao je pevač.
Da sam htela nešto zbog rijalitija, radila bih drugačije valjda - ubacila se Stankovićeva.
Govorio je da Minu voli i da je to neobjašljiva emocija, bio sa Aleks, radio je sve i svašta sa ostalim devojkama i ti kao ne znaš ništa. Car je sa svima prešao granicu sa svim devojkama i svaka mu čast na tome. Slagao je sve redom - govorio je Mića.
Ispala sam naivna i šta sada da radim, bitno je da sam završila sa tim i da sam se sklonila - dodala je Sanja.
Slažem se to za zatvoren prostor, mislim da su svi onakvi kakvi jesu napolju - ubacila se Ana.
Ja sam ui prethodnom rijalitiju stvarno bila drugačija i to svi znaju, svi su videli - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema tu opravdanja, one su sve to radile da bi bile bitne, nema tu govora - vikao je Mića.
Bila sam polupana, nenormalna i desilo se, šta da radim sad. Ko mi veruje veruje, ko ne, njegov problem - pravdala se Sanja.
Ja bih rekla da se Sanja nije folirala, to što je bila izigrana to je nešto drugo - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana, ti nisi imala ljubavni odnos. Jedina bliskost koju si imala je bila sa Zolom, da li si prekinula taj odnos zbog Miljane, ili iz nekog drugog razloga? - pitala je Ivana.
Mislim da je on dobar dečko, dobar prijatelj zaista, ali kao partner nije. Svi znamo da voli da manipuliše, videli smo. Nije mi se dopao kao muškarac, samo zato smo se odaljili a ne zbog Miljane. Mogla je da se desi ljubav, jer sam ja ušla kao slobodna, ali eto nije. Hvala bogu kad vidim sve ove veze i bolje što nije. Sve mi se to gadilo - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga