AKTUELNO

Izgubio kompas!

U toku je emisija "Narod pita", večerašnji gosti su Miroslav Pržulj Lepi Mića, Ana Bulatović i Sanja Stanković.

Dobro veče, volela bih malo više njih da čujem, da malo popričamo. Rekla bih Mići, da previše favorizuje nekoga koga ne treba, jer neke ljude koje spominje su nebitni, a Kiju koju pljuje svi odlično znamo ko je. Nekada je voleo, pričao sve najbolje, sada je pljuje, sramota - govorila je gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne razumem Vas o čemu pričate, Sloba je ušao u Zadrugu kao pevač, koji je visoko kotiran u Pinkovim zvezdama, on je kao takav ušao u rijaliti. Ja sam dao život braneći Kiju Kockar, ali treba biti realan. Možete li vi da ako imate simpatije prema nekome da budete realni i lepo komentarišete? Šta sam ja slagao? - govorio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi u pravu - pokušala je gospođa da progovori.
Gospođo, niste realni, uopšte niste realni, šta bi vi meni uradili da lažem, kada me sada grdite? Niste realni, hoćete da vam kažem šta je ona meni rekla i šta me je lagala, neću da ti se zgadi ljubimica, neka. Ja samo govorim istine i činjenice, istina najviše boli, laž ne boli - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da kažem laži da ti se ne bi zgadila, a ti odlično znaš šta je ona pričala i koliko grešila. Pitam vas kao ženu, šta sam slagao? Kija Kockar je napisala knjigu i u njoj je pisala o svom ocu. Ne komentarišem knjigu njenu nego njeno ponašanje, aman - nastavio je pevač.
Pa kaži šta imaš, reci lepo, ti samo umeš na viku da hvataš - ubacila se gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti kao žena, koja je starija, nisi lepo vaspitana, treba da objasniš svojoj ljubimici da treba da poštuje starije ljude - vikao je Mića.
Svi su te i zvali u Zadruzi "izlapeli starac" - dodala je gledateljka.
Ja Vas ne vređam - rekao je pevač.
Ne vređam ni ja, samo govorim činjenice - odgovorila je gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću reći, do juče si je zvao sestrom i branio - rekla je gospođa.
Ona se ponaša kao us*ani golub, umesto da bude iskrena i kaže. Trebala je da bude čovek i kaže kako jeste. Ja ništa nisam slagao, samo ono o čemu se zna, ona je knjigu napisala o tome, a i njena majka je to govorila. Zaboravite mene, ja nikada nisam rekao ni ružno slovo o tom čoveku, ja za istinu ginem. Ako neko napiše knjigu o životu, o ocu, ljubavi, to se čita i to je javno, to nema veze sa mnom. Ne znam zašto se to prebacuje meni, a ja sam samo ćutao a mogao sam sve reći, a mnogo me je slagala - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga