AKTUELNO

Ovo je sve zanimalo!

U toku je emisija "Narod pita", večerašnji gosti su Marko Đedović i Tara Simov. Usledilo je novo telefonsko uključenje, javila se Dušica.

Devojko, da li si ti svesna sebe? Svojih kvaliteta? - pitala je gledateljka.
Možda ne koliko bih trebala da budem - rekla je Simova.
Prvo si dobar čovek, harizmatična, lepa. Poprimila si negativne komentare, po čemu si ti najgora? - nastavila je gledateljka.
Prd kraj "Zadruge 4" meni ljudi kače da sam kriva za sve. Ja sma kriva za razvod, za sve. Toliko sam bila labilna da sam bila i ubeđena da sam kriva za sve, nisam mogla u ogledalo da se pogledam. Kad sam sela sa ocem i porazgovarala i shvatila da ne može jedan čovek da bude kriv za sve - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njega nisam primetila u Zadruzi dok nije počela priča sa tobom. Ne bih ga primetila na početku, uz tebe su isplivali njegovi kvaliteti, ja sam njega zavolela uz tebe. Ša, imamo isto godina, ja ne mogu da verujem da se jedan čovek tako ponaša. Tara mi je dosta iskrenija i odgovorima. Ovo što se desilo je strašno, zgrožena sam. Ja sam mislila da od onoga ne može gore - nastavila je gledateljka.
On je mene za mesec dana upoznao sa jednim drugom. Ne ulazim u to da nema prijatelje, ali nisam upoznala nijednu drugaricu. On ne provodi vreme ni sa kim, sedi kući i ode do porodice. Moja rutina su ja i drugarice i onda se stiče utisak da ne provodim vreme. Ja sam se raspitivala da li je on uvek bio takav, čudan je. Osoba u koju sam se ja zaljubila i koja me je privukla nije ovaj Nenad. Meni je sve to neobjašnjivo, svi su mi rekli da nije bio ovakav, da je lud na svoj način, ali pozitivan - rekla je Tara.
Ostavi se bivših momaka, tebi treba muškarac čvrstog karaktera. Glavu gore i napred - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Darko Tanasijević pročitao je još nekoliko objava sa Tvitera.

Je l' planiraš da vratiš Nenadu 50.000 evra? - glasilo je pitanje.
Nisam mu ih ni uzela - rekla je Tara.
Tara toliko voli Mateju da je sredila da ga prebiju, ljubav veka - pročitao je Darko naredni tvit.
Nikad mu nisam nameštala batine, niti sam čula da je pretučen - odgovorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga