AKTUELNO

Iskreno!

U toku je emisija "Narod pita", večerašnji gosti su Marko Đedović i Tara Simov. Usledilo je novo telefonsko uključenje, javila se spomenka iz Sremske Mitrovice.

Imam jednu zamerku sa Marka, a to je da se nikad ne miri sa Tarom. Ponovo će ti zabiti nož u leđa. Tara nije nikakav prijatelj i ne može nikom da bude prijatelj. Ona je od svog života napravila pakao, samo ona. Trebala je sama da se izbori i da pokaže šta može, da može bolje - pričala je gledateljka.
Nekad želja nije dovoljna. Inače, izuzetan sa prijatelj, ceo svet je primetio da najgora, ali izuzetan prijatelj - odgovorila je Tara.
Prema Marku nisu, on je uvek bio tu za tebe, Drugi put pazi sa kim ćeš biti prijatelj - nastavila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Darko Tanasijević pročitao je nekoliko pitanja sa Tvitera.

Tara, kako komentarišeš Nadičinu pobedu i Nadicu uopšteno? - glasilo je prvo pitanje.
Iznenadila me je pobeda, ne vidim da je ona nešto posebno uradila. Bilo je mladih i perdspektivnih ljudi, talentovanih. Mislim da im pobeda nije ništa preterano značilo. Kad spolja gledam svađe, meni je ona baš simpatična. Imala je situacije da je bila vrlo gruba i nekulturna. To je sve okej, dok ne radi meni. Mislim da sam preterala u našim svađama, ali ne mogu da se poredim sa onim što je Nenad izgovorio, ja ne nikad nisam uvredila - odgovorila je Tara.
Nadica nije vređala - ubacio se Marko.
Rekla je da sam uličarka, nikad konkretno, ali znaš Nadicu - nastavila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga