AKTUELNO

Detaljna analiza!

U toku je emsija "Narod pita", večerašnji gosti su Nadica Zeljković i Rialda Karahasnović. Usledilo je telefonsko uključenje, javila se Ana iz Kragujevca.

Prvo ću da pitam Rialdu. Ja sam gledala i malo se Rialda kad je neko upitao u vezi Anđela, ona je rekla da su flertovali. Gledala sam emisiju gde je gostovao Anđelo i on je izričito rekao da su možda razgovoarai i da nije imao osećaj da je ona zaljubljena, niti on u nju. Skupite se tvoj čopor, pa se jave Nataša i Ermina, ne kažeš ti da se one jave, nego da bi se tebi ulizale, a onda napadaju Jovanu. Čovek je lepo rekao kad je bio gost - započela je gledateljka.
Ja nisam znala da Anđelo i Jovana postoje u istoj rečenici, dok njen dečko Stefan nije rekao. Meni je bilo čudno kad je on rekao, a kad se potegnula cela pričao, izašao je klip gde se muvaju. Nisam bila u saznanju da je bilo šta postajalo. Pričao je Đedoviću i Nadici da ga Jovana gleda. Da li je ustajala Nataša ili Ermina ja nisam njihova majka, pa da odlučujem - odbrusila je pevačica.
Anšelo nije obraćao pažnju na Natašu, pa je bila povređena - nastavila je gledateljka.
Oni su rekli da ništa nije tako bilo, ali kad su pustili klip dolazim u situaicju da li verujem njima ili svojim očima. Jovana je na kraju i priznala Stefanu da je tako bilo. Mi smo gledali to kad su bile uspomene - dodala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve one devojke Sanja, Maja, Kristina i Tara, sve su promenile po dva muškarca. On što je onako reagovala je u redu jer nije bila u čoporu. Rialda ti imaš i glas i stas, daleko ćeš da doguraš. Bezobzira kad si počela nisi imala nikog da te gura. Hoću sad nešto da pitam Nadicu. Gledala sam "Premijeru" kad ste vi bili gost, gde je to snimljeno? Je l' vaše rodno mesto ili u Beogradu? - pitala je gledateljka.
To je Zvezdarska šuma u Beogradu - odgovorila je Zeljkovićeva.
Kako ste imali obraza da poneste samo jednu šoljicu kafe? - dodala je gledateljka.
Kasnila sam, pa sam samo pokupila iz stana. U pravu ste. Nisam došla peške i nisam bila blizu, kasnila sam i vozila sam auto. Nisam sebična, nego sam bila neodgovorna taj dan - objasnila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledala sam Zadrugu i mnogo me nervira vaš komentar kad kažete Rialdi i Jovani da niste ništa izmislili, ciljano ste ponavljali da bi njih maltretirali. Niste glupa i ograničena žena, da li je to u redu? Ciljano ste to radili da bi njih ponizili. Rialda je malo jača na jeziku i onda ste se polako povlačili, a ova mala je više povređena i nije vas posebno vređala. Što ste ponavljali ono što je rekao Karić ili Mića? Jedino ste pokazali za Ša. Pokazali ste da ništa ne radite, nijednom niste počistili. Niko nije dužan da vam bude kućna pomoćnica. Šta ste vredni? Pokazali ste da ne znate da skuvate ručak i ponosite se tim. Vi se ne kontolišete šta pričate. Što Kristijanu niste smeli da kažete? Ostavio je dete i ženu. Maju isto, ona sa vama fino i divno, umesto da kritikujete. Ša bar nema decu, a oni imaju i decu i porodicu - komentarisala je gledateljka.
Više se i nećam šta ste sve rekli. Ja zaista nisam nikakva kuvarica, ali sam vrlo dobar radnik. Ja ne kuvam, gospođo. Drago mi je da ste to primetila, to me je i majka pitala. Ponosna sam što nisam ništa radila, ova deca su radila. Sa toliko godina sam dočekala da me neko posluži od ovih mladih ljudi, draže mi je to. Zaslužila sam da mi neko skuva i opere - pričala je Nadica,
Što oni vas da služe? Trebali ste vi da im pomognete, kao majka - odbrsuila je gledateljka.
Sve i svašta su mi donosili i u krevet da jedem. Zaista su me svi poštovali. Verujem da su to od srca radili, ja sam oduševljena - dodala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga