AKTUELNO

Da li će se do kraja emisije opravati?

Emisija "Narod pita" je u toku.

Pomenulo se čuveno pitanje, da li je Nadica ljubavnica, ta tema se konstantno vraća, da li vas to boli? - pita je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ne boli, samo da su mi živi i zdravi, to je jedino što može da me zaboli a ovo ne. Ova gospođa što se javila je blizu Zrenjanina a tu ljudi sve znaju o meni i ja to ne mogu da sakrijem niti sam ikada i htela. Ja tu porodicu nikada nisam napustila, posetila sam porodicu Kockar skoro i to je sada svima čudno, ali stvarno ne mogu da objašnjavam više stvarno. Ne mogu da se stalno branim, pričala sam kakva nas je sudbina zadesila, bili smo razdvojeni, meni je Kristina jedino dete, nastavili smo svojiom putem. To trideset godina traje, kome da se pravdam kada sam ja trideset godina samostalna, kome da se pravdam? - navela je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jednom prilikom u Zadruzi kada se birala najpohlepnija osoba izabrali ste Rialdu i rekli da je ona kriminal ketering klan na šta je ona uzvratila, da ste jedino vi pohlepni jer ste hteli tuđeg muža? - rekao je Darko.
Kada su bile nominacije, Mića je uzdrmao situaciju, ona je samo na Mićine reči preokrenula priču. Ja njenu priču ne znam zaista nije o tome govorila, mada opet to je i njena intimna stvar. Ja sam samo rekla da priča koja se potencijrala za Taru i Ša, je glupa jer se ona kao dogovorila sa Nenadom da više ne komentariše. Kada je mene spomenula ja sam bila isprovocirana. U svakom slučaju, glupo mi je što sam stavljena na čelo tog nazovi klana i ispada da sam ja tu nešto komandovača - odgovorila je Rialda.
Možda zato što si sama po sebi dominantna? - dodao je Tanasijević.
Možda, ali ne mogu ja sada za sve da budem kriva. Meni je bilo to bezveze, a Mića po karakteru zna da prepozna gde koga treba da udari i zato je to potencirao jer je osetio da me jedino to nervira. Da li sam ja nešto sklonila iza sebe ili ne to je drugo, drugi su me stavili na čelo i govorili kako ja tu nešto šefujem. I pre neki dan je rekao kako su svi oni pričali iz mojih usta, što je naravno glupo. Ako je Sanja kako on kaže radila sve po mom, zašto se nije sklonila od Cara kada sam joj ja to govorila? Isto sam sa Natašom govorila, skloni se, nemoj ovo nemoj ono, pa ni ona nije slušala. Mi smo razmenjivale mišljenja, osećanja, da su me i malo poslušale išta sve bi bilo drugačije. Bilo je tu rivalstva, mada to je on isto potencirao, govorio kako su one klimačice glavom i kako su one sluškinje, pralje, sačuvaj bože - govorila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedina koja je su možda poljuljala je Sandra, koja je emotivna, pa je shvatila lično. Dosta i gleda ko će šta da kaže, ona i kad hoće da kaže nešto ona se prvo maltene izvini, uvije u foliju pa kaže šta misli. Iskreno ja ništa nisam slušala i mene niko ne može da poljulja - dodala je Rialda.
Ona je drugima bila ikona, jer je takva kakva jeste, bile su oduševljene sa njom, jer one za sve to nisu mogle da se izbore, i onda su snagu videle u njoj. To je razumljivo, ona je za retoriku odlična - dodala je Nadica.
Ja kakva sam napolju ista kakva sam bila unutra i nije me zanimalo nešto da uvijam i da se foliram - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga