AKTUELNO

Tenzija na samom početku!

Emisija "Narod pita" je počela, večerašnje gošće u vrućim stolicama kod Darka Tanasijevića su Rialda Karahasanović i Nadica Zeljković. Ovaj duo je krajnje intrigantan jer su obe gošće britke na jeziku i zanimljive u konverzaciji koju vode, kompletno bez dlake na jeziku. Kao takve se do ranih jutarnjih časova druže sa gledaocima i odgovaraju na sva pitanja i kritike. Usledilo je prvo uključenje ove noći.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Ratka ovde. Htela sam da pitam Nadicu, da li je sramota šta je pričala Rialdi u Zadruzi, a šta sada? Šta je tvoja ćerka sve radila? - rekla je gospođa.
Nisam pocrvenela, nije me sramota. Htela sam samo da im skrenem pažnju, da se drže dostojanstveno - pokušala je Nadica da odgovori.
Vidi ti se pola gu*ice gospođo, pogledaj se - prekula je gledateljka Nadicu.
Da li si svesna da te Jovana nikada nije pljuvala i da te je uvek branila a ti si je ogovarala? - nastavila je Ratka.
Nisam je ogovarala, kako možete da mi objasnite, zanima me vaša percepcija. U momentu kad su bile priče sa Vladimirom, ja se oblačim, Jovana koja je sve prošla sve sa njim, ona se smeje u tom trenutku, pokušava da me ponizi i opravdava njegove reči, rekla mi je ovim rečima "ti kao zauzeta devojka pokazuješ polni organ ovde", šta mi kažete na to? - navela je Rialda.
Nije ona tebe nikada ogovarala, ja tebe stvarno cenim, ali to nije istina. Nikada ružnu reč za tebe nije rekla, da se razumemo - rekla je gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam jednom davno objasnila, da ja nikada ne bih bila sa Stefanom, ne zbog Kenana, nego zato što nije moj tip i zaista me niko sem mom dečka nije zanimao, a stalno se to potenciralo - požalila se pevačica.
Niste mogli njoj da nađete manu, jer su svi skakali na nju, da se razumemo meni je ovo prvi rijaliti ja sam zato pogrešila, ali to tako zaista ispada napolju, ali nije tako unutra. Mi smo unutra videla da se sa Anđelom gleda dok je sa svojim dečkom tu, a napolju to ne izgleda - dodala je Rialda.
Nemoj da se Nadica smeje, ništa nije smešno, a tebi Rialda veliki pozdrav, samo da se zna Jovana je bila za sve u pravu. Nadica je samo ljubavnica - ubacila se gospođa.
Što se tiče morala ja nikada nisam pričala ništa loše, što se Jovane tiče to je sve kako treba - rekla je Rialda.
Ti gospođo i dalje želiš što tvoja ćerka nije sa Ciletom - dobacila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nek priča ko šta hoće jer ima jezičinu, a Nadica je postala jako dosadna i zna jako nisko udariti - glasio je još jedan tvit.
Jesam dosadna, a udaram nisko jer neću da psujem, nisam taj tip. Lakše bi bilo da opsujem, nego da smišljam i da se sećam ko je šta rekao, ali nemam šta drugo da kažem, neću da vređam nikoga. Nisko udaram ali to je zato što ne psujem i možda sve to deluje nisko zbog toga - odgovorila je Zeljkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj se osvrnuo na par komentara sa Tvitera.

Izdržali ste toliko jer niste čistili prostor u kojem živite, to je samota jedne majke - bio je deo komentara.
Zašto se folirate da ćete se vratiti na posao kada se to nikada neće dogoditi - pročitao je Darko.
Nisam priznajem, hvala svima, dočekala sam za života da za mene neko neštp uradi, Janjuš me je poslužio, moja Mina je isto vodila računa o meni, pa i Tara. Što se tiče posla da trudim se da završim sve lekarske preglede koje treba i da se konačno vratim. Kad je Kija pobedila mi način života nismo promenile, ne znam o čemu mi pričamo, ja se ne foliram kunem vam se. Ne znam zašto mene prozivaju za to kad mene svi znaju kao Nadicu konobaricu, to svi znaju i gosti me vole. Znaju me i sportisti i ostali, ne razumem uopšte ovo - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga