AKTUELNO

Da li će ostati pri svojoj odluci?

Nenad Aleksić Ša i Marko Janjušević Janjuš osvrnuli se na medijsko prepucavanje i prozivke:

Šalio si se, ali malo si preterao, brate, iznervirao si me! - naljutio se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda jesam malo preterao, ali je sve to iz sprdnje bilo. Njemu zameram samo taj odnos u kome je bio - pravdao se Janjuš.

Odmah nakon, usledilo je novo uključenje:

Želim da pozdravim Kristijana puno, ne slušajte šta ljudi pričaju, niste ni prvi ni poslednji, koji ste varali ženu, vi ste samo javno prevarili ženu. Kristijane, pozdravi Kristinu. Janjuša takođe želim da pozdravim, nemam ništa da ti zamerim, ti si najbolji kad si sam, volimo Janjuša koji se zeza, ne volimo onog drugog Janjuša, želim ti da budeš sa Krunom svaki dan. E, sad bih prešla na Nenada. Kako si, Nenade? Kada će nova pesma? - pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Trebalo bi sredinom sledećeg meseca - odgovorio je on.
Da li je pesma posvećena nekome? - usledilo je novo pitanje.
Ne, mogu ti reći da dugo nisam imao ovako dobru pesmu - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se uvek javim kad je Nenad tu, njega obožavam, nije trebalo da iznosite sve ono javno, nismo ni mi bili ponosni da slušamo sve to. Tara je mlada, treba da je razumemo u nekim situacijama, nije mi bio top taj vaš odnos, ali ste mi vi bili top, ne mogu da verujem da je ta ljubav odjednom prestala. Ne pričam sad o njoj, nego sa tobom pričam. Da li je i dalje voliš? - nastavljala je gledateljka.
Da, ali preko nekih stvari nikada ne bih mogao da pređem, to je to, mogu samo da kažem da je sada kraj - odgovorio je Nenad.

Foto: Instagram.com/tarasimov, Jelena Simonović

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga