AKTUELNO

Ne zaustavljaju se!

U toku je emisija "Narod pita", nakon uključenja Milice Kemez, usledio je brutalan sukob Sandre Rešić i Bore Santane.

Prestani da pričaš o mom mrtvom ocu! Je l' treba ja da pričam da tvoja majka da je živa, da bi bila razočarana? To nije moj nivo. Sram te bilo, Boro! Završila sam sa emisijom, možeš da pričaš šta god želiš. Sledći put kad mi budeš uzeo majku i mrtvog oca, nećeš dobro preći. Tvoja devojka je meni pretela. To su dobro poznate teme, nisam ništa novo iznela. Nemaš osovu da me tužiš - nastavila je Sandra Rešić, dok je Bora pevao.
Ušla je sa Đedovićem i htela je da bude Saška Karan, jedna je Saška Karan, svako je svoj. Ja da sam uradio to što je ona Nenadu Aleksiću Ša, ono što je ona sudelovala, trebalo bi da se uvati za čelo i razmisli šta će njoj da se desi. Nikom ne želim zlo. Napolju poštujem svačiji rad, svako ko je uspešan, ko vidim da me omalovažava udariću najniže. Sandra Rešić je trebala da vodi računa, dobro je prošla, ne mogu da grešim. Top tri najvrednije zadrugarke, ali ono što je odabrala put, nije dobar put. Mogla je bolje da prođe, ima kvalitete, može da se bavi muzikom. Završila je glumačku akademiju, bolje da se posvetila muzičkoj, bolje bi prošla - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je telefonsko uključenje, javio se Boban iz Čačka.

Stigao sam iz Budve, pa da se uključim vezano za Borine prozivke, kako se Sandra ponaša. Bio sam njen komšija u Budvi, jako je bila druželjubiva i komunikativna, jako me je iznenadilo što nije glumio zvezdu. Borila se za sebe i svoje parče neba, nije se gradila ni na imenu i prezimenu svog pokojnog oca - rekao je gledalac.
Da li ste vi meni malo pre napisali poruku da ste se videli sa njom i da je ona nomrlana devojka? - pitao je Santana.
Da, ali sam odlučio da se javim - potvrdio je gledalac.
Ne slažem se što kažete da nisam u pravu za neke stvari. Vi ste rekli da je ona bila dobra i prijatna prema vama, ali niste rekli da je bila u pravu za postupke u "Zadruzi", jer ni ne možete da kažete, zato vas poštujem. Svaki zadrugar će biti prijatan. Sad ste joj dali do znanja da treba da bude Sandra Rešić - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali vi ste za mene zadrugar - rekao je gledalac.
Ja ne smatram da ste me ponizili, nije lako biti zadrugar četiri sezone. Ona sad ne ože da napuni ni bojler. Kulturno pričamo, vidim da si normlan, neću da te vređam - dodao je Bora.
Ti mene vređaš kad kažeš da ne možeš da napuniš bojler - ubacila se Sandra,
Pokušavam da te osvestim - nastavio je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga