AKTUELNO

Podrška!

Emisija "Narod pita" je pri samom kraju, a voditeljka Ivana Šopić je najavila poslednji prilog za večeras - žestok sukob Alena Hadrovića sa Kristijanom Golubovićem tokom trajanja zadatka "Policajci i lopovic.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da mi pojasniš ovu situaciju - rekla je Ivana.
Vikali su na Maju, bili su u istoj ekipi, oni su bili lopovi mi kriminalci. Baš je sve ovo bezveze ispalo. On je mene gurnuo jer sam vikao, videlo se sve. Pao je sa Vladimirom, skočio je da nas razdvaja. Videli ste, ništa strašno. Mi smo u super odnosima, odmah smo se izmirili, sve je okej stvarno. Imamo i zajedničke prijatelje napolju - govorio je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, što si razbila staklo? - našalila se Ivana.
Bilo je na pola napuklo, ja sam dovršila, bila sam nervozna. Alen nije mogao da veruje da i ja umem da budem takva ali eto, bila sam nervozna - nasmejala se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako vam izgledaju Kristina i Kristijan? - pitala je voditeljka.
Podetinjio je i to je dokaz da je to prava ljubav! Meni baš deluju srećno, vidim da se ne razdvajaju. Želim im svu sreću! - naveo je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

U kakvom si odnosu sa Nadicom? - pitala je Ivana.
Ona je dobra žena, sa svima se ponašala kao da je majka. Bila je uz nas, jedna jako prijatna žena, pozdravljam i nju i njenu ćerku Kiju. Jedini sukob koji je bio blag je bio bezveze, stvarno sve najbolje - reklaje Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga