AKTUELNO

Iskreno!

U toku je emisija "Narod pita", voditeljka se osvrnula na komentare sa Tvitera.

Foto: TV Pink Printscreen

"Svaka čast što je Alen na vreme shvatio kakav je Tomović i zbližio se sa Kenanom" je jedan od komentara. Sa kim si ostao u kontaktu? - pitala je Ivana.
Nisu se oni još tada sukobili. Mi smo se čuli nakon izlaska, on je otišao u Bar ja sam imao svoje obaveze. Nismo mi u lošim odnosima ostali, isključivo nije pozvan na svadbu samo zato što nije verovao u našu ljubav, ni zbog čega drugog. Ne mogu ja njihove situacije da rešavam, to je njihovo. Kenan mije najbliži prijatelj iz Zadruge. Bojan Savić, Šebez, sa Carom sam se video prvi put sinoć - govorio je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Alen i dalje tvoj nutricionista i dalje? - pročitala je Ivana još jedan od komentara.
Jeste, tamo sam se ugojila tada ali sada krkam sve živo, sad me samo gleda kako jedem i poželi da bude na mom mestu. Sad se on ugojio pa sam ja njegov nutricionista, sad vraćam - nasmejlaa se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je još jedno uključenje.

Nebojša iz Niša, pozdrav za sve. Za ova dva goluba, lepo što su ovako krunisali sve, niko nije verovao ali sam ja uvek bio na njihovoj strani. Nije se znalo od onih zalutalih ljudi ko će šta da kaže, bog i sreća su bili na njihovoj strani i desilo se sve kako jeste. Ona je lepa, nežna, a ovom čoveku obe ruke pružam, svaka mu čast! Svako dobro, pokazali ste šta je ljubav, malo pre kad sam gledao snimak sa venčanja, vratili ste me u moje vreme. Sijajte i sijajte! - govorio je gospodin.
Ko je vama bio favorit? - pitala je Ivana.
Nisam glasao, ali mi je favorit bio Alen. U nekim momentima mi je bio inspirativan i Car, jeste ga koštao alkohol, ali je sa osam razreda onako driblao sve one ljude - nastavio je gospodin.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se osećaš, kada ti jedan muškarac kaže da si jedan vitez? - pitala je voditeljka.
Prelep osećaj, zaista. Eto to je neko znao da prepozna, ja to znam, ali je lepo kad vide drugi i kada to vidi i oseća Maja. Uvek sam ja bio džentlmen, ali kad sam nju upoznao postao sam još nežniji - odgovorio je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga