AKTUELNO

Ovo ju je oduševilo!

U emisiji "Narod pita" pušten je i prilog žestoke svađe koja se na Božić desila između Tome Panića i Alena Hadrovića i to zbog piva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako da se ne nasmejem na ovo. Ne znamo da kažemo R, ne zna se ko više kotrlja, svađamo se oko piva... Ne zna se ko je smešniji ovde, ja ili on. Pritom je bio Božić, bezveze. Mi smo tamo svi isti, siromašni. Smešno mi kad gledam ovo, 300 grama sam ti dao čokolade za pivo. Čudno je tamo, mozak drugačije razmišlja. Ja sam smršao 24 kila, a vratio sam 30 - pričao je Alen.
Bez čega ti je bilo najteže? - pitala je Ivana.
Snalazio sam se ja, najteže mi je bilo bez toga što ne mogu da se opustim, sedneš u kafić, jedeš koliko hoćeš, piješ koliko hoćeš. Ali privikneš se na sve. Ovo mi je baš bilo smešno.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Vesna, njihova podrška. Ja sam imala pitanje jedno za Maju. Ja sam Majo, živi nisam bila za tebe... Videla sam da si užasno iskrena, dobra. Jednu stvar sam ti zamerila, električnu cigaretu. Možda si pročitala komentare, izvinjavam se ako sam nešto poremetila, posle sam obrisala komentare - rekla je Vesna.
To je bila reklama, tu nema nikotina, hvala vam što brinete - odgovorila je Maja.
Da li ostajete na Voždovcu? - pitala je Vesna.
Najverovatnije da, našli smo dva stana koja nam se dopadaju, jedan ćemo pazariti verovatno, tu će i moji kupiti stan. Zgodnije nam je zbog dece, tu je Andrija, dolazi Vuk, biće tu moji možda čak u istoj zgradi - otkrio je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

To ti je super potez! Moji meni kažu da ne znaju šta bi radili da nije bilo mene, dovedu mi decu u 12 sati uveče - rekla je Vesna.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.