AKTUELNO

Oštro!

U toku je emisija "Narod pita", usledilo je novo uključenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Slobodanka iz Kikinde. Pozdrav svima, želim im sve najlepše, da im bog da zdravlja. Maja je u Zadruzi bila kao da ne zna da li je pošla ili došla. Da nije bilo Alena ne znam šta bi bilo sa njom. Ona je toliko neiskvarena. čestita i dobra, kako da ne primeti to. Naravno da je on to odmah znao. Puno sreće vam želim, prijatno - govorila je gospođa.
Da li ste očekivali ovoliko podrške? - pitala je Šopićka.
Nismo iskreno, bili smo spremni na sve, ali hvala puno svima, cenimo to - odgovorio je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledio je prilog o svađama Maje i Alena.

Ovo su neki teški momenti. Ko je uz tebe bio najviše? - obratila se Ivana gošći.
U početku Ivana, kasnije kad je ona izašla onda Aleks. Bila je Ivana uz nas a onda je posumnjala u Alenovu ljubav prema meni, bilo je dosta turbulencija oko nas, ne zbog nas samih nego mog života i bilo je teško. Ja sam u životu uglavnom sve rešavala ali eto ona mi se našla, negde se nismo slagale, ali kad smo izašle ona se javila i sad je sve okej - odgovorila je Maja.
Imaš li sad neko drugačije mišljenje o Ivani posle svega? - nastavila je.
Apsolutno ne. Svi su tu nešto nagađali, govorili, svako je imao pravo na to, tako da sve okej - dodao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Ina iz Beograda, pozdrav za sve. Ovo je divna emisija, ima dušu. Nemam loše ništa da kažem ni za Maju ni za Alena. Ljudi poput Alena koji su toliko dobri, budu u drugom planu, a u prvom planu su uvek oni koji su samo puni tenzije, turbulencija i gluposti. Želim im veliku porodicu zaista. Kad neko voli onda se i trudi, što se kod njega i videlo. Svaki trud se isplati i oni su pravi prijatelj. Što se tiče Đedovića izuzetno je sposoban da se umeša u stvari i malo izmanipuliše, to je njegov stil i on je to potencirao. Izuzetno je vešt i može da zavadi, parola zavadi pa vladaj. Vešto, retorički, vokabularno ili kako god želite može da napravi situaciju, Alen se tu pokazao čvrsto i sigurno u sebe. Dok je kod Ša bilo potpuno obrnuto. Ume da se poigrava sa ljudima. Alena niko nije mogao da ga poljulja i možda eventualno Kenana - govorila je gospođa.
Ko je bio vaš favorit? - pitala je voditeljka.
Ne znam, imala sam ih više. Menjalo se to. Tomović mi je bio interesantan iako je jsno da je igrač. Jovana mi je predstavljala neku finu devojku, takođe Maja. Ša i Tara su nešto što ne umem ni da objasnim, ne znam da li mi je žao ili mi je samo da prestanem da ih gledam. Bili su centar dešavanja, imali su ogromnu pažnju, ali sve je katastrofa. Imala sam utisak da je Ša lutkica i kao da je neko upravljao njim, u ovom sučaju Tara. Svakako su interesantna priča su svakako - dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti misliš o njihovom odnosu? Vaša veza je sasvim drugačija? - osvrnula se Ivana.
Njihova veza je burna, ali mi je delovalo da uživaju u tom nemiru. Imaš ljude koji vole taj haos. Žao mi je zbog svega, ali nisam upućen u sve to. Sa njom sam imao kontakt kad je izašla i jednom u studiju. Voleo bih da reše nesuglasice - rekoa je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga