AKTUELNO

Ovo joj je zasmetalo!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je još jedno uključenje, a gledateljka je uputila pohvale njoj, a zatim iskritikovala Paulu Hublin.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde Vesna, iz srca Beograda, tri minuta peške od televizije Pink. Prvo bih da poželim dobro veče i tebi i tvojim gostima. Ne bih da ti persiram, čula sam od Mace pre neko veče da ni Bogu ne persira, to mi se dopalo. Ivana, veliko bravo za tebe, mnogo dobro vodiš emisiju. Ne idu mi tvoji gosti večeras sa tobom, koje su mi u "Zadruzi" bile temperamentne... A ovo ponašanje Paulino večeras... Paula, zašto si došla u emisiju sa takvim stavom, nepoštovanjem? Korišćenje telefona prvo... Ne samo ona, nego nikad nije bilo ovako... Za sve dosadašnje zadrugare. Paula, zašto si došla kad si nezainteresovana i lenja, a nisi bila takva? - pitala je Vesna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne smatram se delom te priče, ne zanima me ništa vezano za to, ne zanima da se objašnjavam po stoti put, odgovorim najkraće moguće, sažeto i to je to - odgovorila je Paula.
Paula, da li si stoti put u emisiji "Narod pita"? - pitala je Vesna.
Ne, drugi put sam, ali sam objašnjavala sve te stvari i u "Zadruzi" - odgovorila je Hublinova.
Pa što si došla onda? - pitala je gledateljka.
Došla sam da ispoštujem - odgovorila je bivša zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa onda ispoštuj - istakla je Vesna.
Ja sam na sva pitanja odgovorila, sad na koji način... Ne ćutim, ne vređam, nisam bezobrazna... Koliko sam ispoštovana, toliko ću da ispoštujem - odgovorila je Paula.
U Zadruzi si bila interesantna, ali ovde... U rijaliti si došla svojevoljno, treba da ispoštuješ do kraja. To je moje mišljenje. Hvala, Paula - rekla je gledateljka, pa prešla na Moniku Horvat:
Da li misliš da si uverljiva izjavom da se nisi snašla u rijalitiju? I tebe ne zanima, Paula i ti onda nije trebalo da uđete u Zadrugu - dodala je Vesna.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam razmišljala, ušla sam, čovek ima pravo da pogreši. Da li sam uverljiva ili ne, sebi sam bila uverljiva. Ali sve ima kraj, Bože moj, probala sam... Ja sam prvog dana htela da izađem - odgovorila je Monika.
Kažeš htela si kući, a kada je ušao Brendon veselila si se i htela da ostaneš do kraja, kako može jedan Brendon da to promeni? To je ono što sam rekla, da li si bila uverljiva, dobila sam svoj odgovor. Hvala i svako dobro - istakla je gledateljka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.