AKTUELNO

Detaljno objasnila!

U toku je emisija "Narod pita".

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledaćemo prilog o situacijama koje mislite da smo zaboravili, ali nismo, sve je zabeleženo - rekla je Ivana Šopić.
Monika, da li si namerno gledala u telefon prvi put, da ne bi gledala ovo? - nasmejala se Ivana.
Sve što sam već rekla na ovu temu držim se toga, neću da komentarišem. Ni jednog trenutka nisam nikoga vređala, nikome nisam rekla prva nešto loše. Čak i taj način komunikacije i tak pokušaj psihičkog bola, u mom živbotu se takvi ljudi ne nalaze i to mi je nepoznato. Ja to ne znam da postoji, ali dobro i to sam prošla, probala čula i bože moj - navela je Monika.
Ona je zbog svoje bolne teme bila takva i želi da me napravi da sam na to aludirala, nisam joj konkretno to spomenula, ne mogu to prihvatiti, jer nisam. Ali me ne interesuje jer je i ona meni svašta rekla, ako se raspravljaš onda moraš sve podneti - rekla je Horvatova.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si uspela tako da je izazoveš, šta ju je nerviralo tako kod tebe da ti tako sve kaže? Jedna drugoj ste bile navodno nebitne, odakle toliki bes? - pitala je Ivana.
Mislim da je njena uloga bila, da mi zagorča život i da mi se nakači. Non stop me je peckala, mislim da je povređen ego. Možda je skontala šta ja radim pa je poludela - nastavila je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledio je još jedan poziv.

Zovem iz Smederevske Palanke, pozdrav sima. Gledam sve vreme, tri šećerlemice. Želela bih da prokomentarišem poslednju gledateljku, ovo je narod pita a ne narod maltretira. Moram reći Moniki, nisi se u početku snašla, ali kasnije si zauzela odličan stav. Ne bi opstala da je bilo kako ti kažeš da se nisi uopšte snašla - govorila je gospođa.
U pravu ste, počela sam odgovarati ljudima onako kako zaslužuju. Bilo stariji ili mlađi svakome sam odgovorila, prvo sam samo plakala a onda je sve bilo drugačije - navela je Monika.
Čime vas je Monika kupila? - pitala je Šopićka.
Ništa konkretno, verovatno onda kada se osvestila. Shvatila si gde si i da treba da se boriš, oduševila si me. Nisam očekivala da ćeš postići takvu promenu. Verujem da svako ko prođe tu Zadrugu spozna sebe mnogo bolje - rekla je gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Krivo mi je kad te ne shvataju, jako si autentična. Dosta si svoja i to mi se dopada kod tebe, totalno originalna. Dopalo mi se i kako si odgovorila onog gledateljki, bukvalno sam ti šaputala ispred ekrana šta treba da kažeš, bukvalno sam se iznervirala. Ali sve ima svoje konsekvence pa je možda zato tako. Greške postoje da bi se ispravile i to je sve u rok službe. Zanima me sa kime si ostala u kontaktu? - pitala je gospođa.
Nije da se družimo svi, ali se čujem sa dosta njih. Možda sa tri četiri osobe nisam dobra to se i unutra videlo, ali generalno imam korektan odnos sa svima - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislite li da je Zadruga pozitivno ili negativno iskustvo, kako gledate na to poglavlje? - pitala je gledateljka.
Ja na sve gledam pozitivno, pa sam i iz ovoga izvukla najbolje. Sad sam tolerantnija, zrelija, od svega toga sam izvukla dobro. U svemu ima i dobrih i loših stvari samoje bitno čemu ćete se okrenuti. Mislim da se treba iskoristiti svaka prilika u životu - odgovorila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga