AKTUELNO

Tenzija na vrhuncu!

Naredna gledateljka, Vesna iz Beograda, poželela je da se obrati Nenadu Aleksiću Ša i Sandri Rešić:

Želim da vas pozdravim, prvenstveno Sandru. Postavila bih joj jedno pitanje... Imala sam priliku da upoznam tvoju majku, da li tebi uopšte treba da se baviš jednom Tarom? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Potpuno ste u pravu, ne treba mi da se bavim ni Ša, ali ja sam jedva čekala ovu emisiju, da mu postavim neka pitanja i zaokružim taj neki svoj rijaliti. I dalje mi ga je žao, mislim da je to njegova bolesna opsesija, on se i dalje ponaša kao da ima 12 i po godina, valjda će jednom stvarno napuniti 40 i da će mu doći iz du*eta u glavu. Vidim da nas gleda i drago mi je zbog toga - odgovorila je Sandra.
Evo, sada je napisala da počnem da pričam i da se nađem dečku Miroslavu, kome sam rekla da moramo da pauziram i da pričam sa kim se vukljam. Ja se vukljam sa svima, jer sam opasna ribetina, nisam kao ti, mogu da radim šta hoću. Vidimo se uskoro - poručila joj je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša, koliko si ti na estradi? Da li si iz Beograda? Da li si se kretao po klubovima iz grada? Da li ti uopšte znaš ko je Tara Simov? Ne mogu da te razumem, ti si otprilike moje godište - nastavila je gledateljka.
Sa bilo kojom devojkom da ulazim u vezu, ne zanima me njena prošlost, bitno mi je da prema meni bude dobra - odgovorio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga