AKTUELNO

'Stanje je alarmantno'!

U toku je emisija "Narod pita", a na vrućim stolicama su se ove večeri našla dva ljuta rivala, Sandra Rešić i Nenad Aleksić Ša o kojima javnost ne prestaje da priča.

Nakon kratke pauze u studiju se nastavila tema o storijima Tare Simov koji su jako uznemirili Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pratim je, ne cimam je, veruj mi da je to to. Odneo sam njenoj drugarici njene stvari i samo sam je pozdravio, nisam ovo zaslužio - prokomentarisao je Ša.

U studio se uključila gledateljka iz Beograda pa ishvalila Sandru pa postavila pitanje Nenadu:

Nenade, posle petnaest minuta od otpraćivanja Tare, ti si zapratio Dariu. Ti si nju davio, nije da te ona nije volela - rekla je gledateljka.
Tvoje viđanje sa Darijom me nije uzbudilo,ti si se viđao sa bivšim devojkama, svi te žale, bolesniku - napisala je Tara na svom storiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam imao čime da je povredim. Ona je zapratila italijana. Pogledajte moj i njen Instagram. Ona šalje fanovima sve, sve je kod fanova. Ja sam se jutros prvi oglasio. Ne zovem, ne cimam je. Na storiju mi odgovaraju - šta je ponestalo ti žetona za ovu igricu - rekao je Ša.
Po prvi put od kada je rekla - ne volim te - ja sam odlučio da idem dalje. Kada mi je to zvanično rekla, to je bio kraj. Onog trenutka kada sam zapratio bivšu, kreće sve ovo, storiji i ostalo. Ali ja ne znam zašto ona to radi ako mi je rekla da me ne voli. Ja blokiram ljude - dodao je Nenad.
Ti nju voliš, to nije sporno - rekla je gledateljka pa dodala: Nije mi jasno, čekala te, pa bila ljubav ali šta se desilo - pitala je gledateljka.
Ja nisam sa njoj išao ni do reke, ni na ručak - ubacio se Ša.
Svako ima svoju priču, ovo kada dođete u emisiju pa se pljujete, to nema smisla - zaključila je gledateljka.
Ona kaže da sam ološ pa onda šalje pozdrave Sandri, ni jednog trenutka je nisam pljuvao. Ja sam u šoku - završio je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku videa:

Autor: N.V.

#Nenad Aleksić Ša

#Sandra Rešić