AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Narod pita", a na vrućim stolicama su se ove večeri našla dva ljuta rivala, Sandra Rešić i Nenad Aleksić Ša o kojima javnost ne prestaje da priča.

Foto: TV Pink Printscreen

Između Sandre i Nenada tenzija je sve veća. Sandra je spremna da otkrije sve tajne koje je skupljala tokom boravka u rijaliti programu Zadruga.

Nenade moram da te pitam, Tara je stavila priču na Instagram. Vidim da si se iznenadio - rekla je Ivana.
Evo dobijam poruke, ne mogu da verujem. Evo sad ona brani Sandru koja je vređa, meni je ovo šokantno. Neću da je vređam, ja sam bio sa njom i neću loše da govorim ali šta je ovo. U šoku sam. Ovo je potvrda da je stvarno kraj, ja se hladim, posebno posle onoga sa Vukom - rekao je Ša pa dodao:
Tara, jedini koji te branio sam ja, ali ja ništa loše o tebi neću govoriti - završio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li kontaš šta pričaš, kao da smo u Zadruzi, meni nije jasno - rekla je Sandra.
Sa Markom sam se čuo, hteo sam da ih pomirim - rekao je Nenad.
Kako nisi svestan da te ne voli, ja ne razumem - pitala je Rešićeva.
Ja neću da je blatim, šokantno mi je ovo, nisam ovo očekivao. Ja ću ostati suzdržan - završio je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ćeš za neki period shvatiti da nisi ispao prijatelj prema Marku i Sandri, da li ćeš ih pozvati - postavila je pitanje Ivana.
Ne mrzim ih, meni Tara nije branila da se družim sa njima. Nemam ništa loše da kažem za njih. Ja sam se uvredio, kači mi gluposti na Instagram - ponavljao je Ša.
Čime sam te uvredio, pišeš pesmu, oprštaš se. Čime smo te uvredili za deset meseci -pitala je Sandra.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ja ću sada opet stati uz osobu sa kojom sam bio. Još jedno uriniranje po meni, sa osobom sa kojom sam bio - ponavljao je Nenad.
Pre pola sata ste je pljuvali, kažem sada a šta ti misliš kako smo se Fran, Marko i ja osećali kada smo te gledali slomljeno. Ja da sam na Tarinom mestu, ja bih se opet pomirili sa njim i slupala još jedan auto i sat - izjasnila se Sandra.
Ko laže ovde - pitao je Ša
Biću iskrena, znam da ti je pravila pakao od života. Verujem da me je ona blokirala, preventivno. Da si mi se javio na finalnoj žurci zadruge mislila bih da me je Tara blokirala ali sada kada vidim stvari sad vidim da si ti - zaključila je Sandra.

Detaljnije pogledajte u nastavku videa:

Autor: N.V.

#Nenad Aleksić Ša

#Sandra Rešić