AKTUELNO

Od nežnih emocija do burnih reakcija!

U toku je emisija "Narod pita". Ivana Šopić je pozdravila novog gledaoca koji je pozvao dobro poznat broj telefona.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Ljubica ovde. Rekla bih Kristijanu, nemoj da veličaš ženu toliko. Svi mi znamo ko je ona, da se razumemo. Nema prava da ti sudi, to samo bog može. Ona je koristoljubiva, hoće pare a dete okreće dete protiv tebe, to nije vernica a ni svetica. Ona je morala da te poštuje i tebe i instituciju braka. Samo te koristi i samo se pretvara, želim da se ne sekiraš više. Toliko od mene, hvala lepo i doviđenja - kratko je rekla gospođa.
Sve sam u životu stvarao i davao Ivani i Veri, davao sam od srca samo da one imaju sve. Nisam imao totalno poštovanje prema meni, nisam imao toplinu svog deteta i to su to dve trule stvari u državi Danskoj. Ja sam sebe tešio njenom čistotom, iskrenošću, nikad nije opsovala, neverovatno. Previše normalna žena, možete shvatiti šta je ona meni bila u tom mom svetu koji je bio nakaradan. Odem kući, nežna žena, čista, nema tetovaža, nema si*a, nema noktiju, čista koža...Onda kažem imam sve što sam cenio u životu, ali ta saksija je negde bila bušna. Krivim sebe i sto puta ću kriviti, nisam trebao na taj način da je ostavim i ponizim, mislim da mi je to najveći greh, mislim da veći nemam ni prema kome. Ne bih da je ružim i uvek će za mene ostati divno biće koje me nije razumelo - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je još jedno uključenje.

Boško je, dobro veče. Imam par pitanja. Ja znam Miću, pre Zadruge, pa su mi se neke stvari poklopile, malo sam se iznenadio. Za sve što te pitam, postoje klipovi. Kad je bilo neko biranje, izabrao si Karića a ne Zolu, što ti je on uveče i zamerio. Tvoje opravdanje je bilo da ste se čuli preko dvadeset puta, a on je rekao samo par puta. Nakon toga si mu rekao da ako ga neko pita da to isto potvrdi. Ukoliko mi ne verujete ja ću poslati klip, ne znam čemu potreba za tim? Mnogo si ga favorizovao i nisi oštar kao prema drugima - govorio je gospodin.
Ništa nije sporno, ne kažem da si slagao, ne znam šta je problem. Ja sam prema svima isti, moj stepen bučnosti zavisi kako taj neko sa mnom razgovara, ako je neko okej sa mnom onda sam i ja sa njim. Taj isti Stefan mi nikada nije reč rekao, nego spusti glavi u ćuti. A Zoli sam toliko valjao da mora da ćuti stalno. Možda sam ja Zolu stavio namerno na probni rad, da vidim kako će da se ponaša, njega sam branio kao svog sina, sve sam stavio na svoja leđa. Ja mogu da kažem šta hoću a on mora da trpi sve. Ništa loše nisam rekao, izabrao sam njega jer je sa mnom bolji i kulturniji - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan je neko kome sam uvek govorio šta mislim, govorio sam da ne psuje, da poštuje svog oca, uvek sam to govorio. Nisam bio blag uvek sam bio realan - rekao je pevač.
Zašto nije istinu rekao za njihovo druženje između Zadruge 3 i 4? - pitao je Boško.
Namerno sam to rekao da bih video kako će Zola da reaguje i bilo je onako kako sam očekivao. Mene je Stefan poštovao, nikada ružno slovo nije rekao. Eto Boško, da shvatiš, uradio sam to namerno, hteo sam da vidim reakciju - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitao bih nešto Krileta, slušaj me ovako. Znam ko si, znam tvoje prijatelje. Mislim da ćeš biti iskren. Svi kao govore da su Đedović, Mića iskreni i ostali... Da li je istina da je Đedović rekao Sandri u pušionici da će u maju mesecu pomenuti tebi ćerku a Tomoviću oca i da će vas tako diskvalifikovati? Znam da Kristijan ima taj klip - rekao je gledalac.
Video sam taj klip i to kad sam bio ćerki za rođendan napolju i rekao sam mu to, ali je on negirao i pravdao se. Bio sam fleksibilan, tolerantan i rekao sam nema veze - odgovorio je Kristijan.
Vidim da braniš Tomovića i prošli put si zvao. Jako si smešan, mene boli ku*ac za to, nemoj ja tebi da objasnim za sve njegove fore i igre u rijalitiju! Mića nikada nikoga prstom nije dirnuo - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da pitam nešto Kristijana, aman čoveče. Ti i Tomović ste imali sukobe i to su bili jedini pravi sukobi. Malo pre ste pričali kako se on svađao, on nikada prvi nije uvredio nikog, već samo one koje su mu uvredili pokojnog oca. Nikada za tebe jednu ružnu reč nije rekao ni u lice ni iza leđa. Sad mi iskreno reci, svi kad je izašao su ga pljuvali svi sem tebe da se ne lažemo. Sada kada pogledaš sa ove distance, na koje bi mesto stavio Tomovića u smislu odnosa sa tobom? - pitao je gledalac.
To su bili konstruktivni razgovori, kroz sport, kroz razgovor sam upoznavao njega. To alfa dokazivanje zbog Stanije možda bilo, da ne uđe i da ne napravi neki dar mar zbog nje. Vladimir za mene na kraju krajeva je ispao čovek, a ovo zadnje u nizu da on mene kao spominje da me upoređuje sa Ša, to je nešto drugo - dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga