AKTUELNO

Ovo je razlog njegovog ponašanja?

U toku je emisija "Narod pita", usledilo je telefonsko uključenje, javila se Tamara.

Ne znam iz kog razloga se gosti ljuti kada neko komentariše privatan život, ne da vređa. On provlači to dete kroz javan život. On se naljutio što dete liči na nju, a ne na njega? - pitala je gledateljka.
Da, i to je bila rasprava na društvenim mrežama - odgovorio je Đedović.
On se buni ako neko zove da pita. Ako ti javno pričaš na koga liči i da li si uplatio. Ako ti ne odgovara tema da neko provlači dete, kažeš da ne žečliš da komentarišeš. Ja znam koliko je potrebno detet, a nije ni samo davati pare. Nr posotje pare oje mogu da nadomeste. Ako majka smatra da dete nije dovoljno zrelo da provodi vreme samo sa ocem, ne znam zašto je išao u socijalni rad? - nastavila je gledateljka.
Olivera nije dozvoljavala da on vodi dete u pijanim stnanjima, jer je jednom pijan doveo dete - objasnio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Verovatno ćete u narednim danima imati mogućnost da pročitate, ja u svom telefonu imam jezive stvari što se tiču tog ognosa. Verovatno se on uplašio te priče. Imam dokaze. Gostovao je negde, sve su to drugačije stvari, plakanje u socijalnom radu, izazivanje sažaljenja, a nemaju uvid. Olivera neće da da široj javnosti. Kad pokušam da objasnim da nije lepo da se ne viđa dete, dobijem pretenje. Ne bih stao na stranu da nisam slušao glasovne poruke i bio prisutan kada je stiglo 10.000 dinara - otkrio je Marko.
Roditeljstvo nije biću mama ili tata po potrebu, zahteva puno pažnju, pored toga što je javna ličnost - nastavila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga