AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Narod pita", nakon odlgedanog priloga o odnsu Miljane Kulić i Danijela Višića, a voditeljka Ivana Šopić pitala je Miljana za njene emocije prema bivšem dečku.

Apsolutno nikakav. Emocije nisam imala, svideo mi se. Ravnodušna sam prema njemu, slikali smo se - rekla je Miljana.
Da li je on bio inat prema Zoli? - pitala je Ivana Šopić
Ne - odgovorila je kratko.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je telefonsko uključenje, javila se Gordana iz Obrenovca.

Da li neko može da mi objasni koji je šoumen Miljana Kulić? Od nje ništa duhovitno nisam čula, samo sam gledala se*s sa Zolom, spopadanje Danijela i Kristijana. Je l' ona od kuće donela da baca po studiju, bruka i sramota. Za Jivanu nemam nešto posebno, razočarala sam se u nju kad je ušla Sanja, zgadila mi se. Za Milicu sam glasala kad se završavala Zadruga, mogu reći da sam se večeras razočarala u nju, isto kao i u misicu kad su počele emisije "Narod pita", kakvo nepoštovanje naroda - pričala je gledateljka.
Ko je vama bio favorit? - pitala je Matora.
Jovana i razočarala sam se jer se bezorazno ponašala prema gledaocima. U Zadruzi nisam čula nijednu ružnu reč. Mislm da pravo lice pokažu kad dođu tu u studio - nastavila je gledateljka.
Imate pravo, treba da trpimo i iskuliramo kristike, ja se trudim da prihvatim kritiku. Sve to može da se kaže na fin i kulturan način. Ne volim kada neko ide nisko i na prefidan način pokušava da ponizi. Danas sam ustala na levu nogu, inače se trudim da tako ne odgovaram. Ne umem da glumim, ne mogu to više da slušam -

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga