AKTUELNO

Evo šta su rekle!

U emisiju "Narod pita" uključio se gledalac iz Sremske Mitrovice, koji je želeo da posavetuje Kristinu Spalević.

Dobro jutro, Ivan iz Sremske Mitrovice. Zračite. Pozdrav za Teodoru, devojka sjajno izgleda. Ne mogu da se oglušim o moju zemljakinju. Kristijan i ja imamo sličnu priču i ja sam se razvodio, imam petoro dece. Samo da ti dam jedan savet. Zračiš i nemoj nikad da tuđi krst nosiš na leđima. To što smo Kristijan i ja uradili, to je naš krst. Sve ove babe što pričaju, znamo šta su radile po njivama. Samo tako nastavi, želim vam svu sreću u životu - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala do neba. Ovo je realan komentar za ovo što je rekao da svako treba da nosi svoj krst. Meni ne smetaju negativni komentari, samo da budu kulturni. Slažem se da svako treba da nosi svoj krst. Svako treba da odgovara za svoje postupke - istakla je Kristina.
Kristina, da li bi pustila Kristijana da uđe u "Zadrugu 5" bez tebe? - pitala je Ivana.
Uh. Znam da ne bi ušao bez mene, ali pustila bih ga. Ako je mogla da ga pusti njegova supruga... Ne možemo da utičemo na neke stvari i ne možemo nikog da zadržavamo... Razmišljali smo o ulasku, kao K2 mislim da da... Bila sam skeptična kad smo izašli, sve je bilo negativno... To je dobar projekat, kao K2, možda - odgovorila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora, da li bi pustila Čorbu da uđe bez tebe? - pitala je Ivana.
Ne, ne bih ni zajedno. Dok smo zajedno, ne ulazimo. Mislim da ne bi odlučio da uđe dok je sa mnom u vezi, sigurna sam u to - odgovorila je Teodora.
A kada bi doneo odluku da uđe? - pitala je Šopićeva.
Ne bih se složila sa tim i ne bi imalo smisla i svrhu i ne bi bilo dobro za našu budućnost.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: M. P.