AKTUELNO

Iskrene!

U toku je emisija "Narod pita", pušten je prilog o odnosu Teodore Bilanović i Vladimira Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li planiraš da vaš zajednički život krunišete nekim novim korakom? Kakvi su vam planovi za budućnost? - pitala je voditeljka.
Ne radimo trenutno na tome, prvo karijera, pa uslovi da se stvore. Meni zdravstveno stanje to i ne dozvoljava, imam trmbofiliju pa ne može to tako lako kod nas. Moram za takav korak da se pripremam minimum dva meseca. Nemamo ništa protiv, volimo decu, prvo da se fokusiramo na posao, novac, pa polako - odgovorila je Teodora.
Da li to znači da ostajete ovde ili biste živeli u Švedskoj? - nastavila je Šopićka.
Za sada smo ovde, meni je svakako baza Švedska, videćemo - odgovorila je Bilanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pušten je prilog kompilacije odnosa Kristine, Kristijana i Miljane.

Ša je bio i vaša tema u jednom momentu, čak ti je prebaciovao i neki vaš razgovor - pitala je Ivana.
Ma glupost, ja sam to objašnjavala, imam braću normalno je da imam više tema u muškom društvu. Totalno glupe teme, neke pesme, pa neka devojka koju je mnogo voleo pre Ivane. Ja sam pričala nešto o sebi, odužilo se i to mu je smetalo. On me je prvi uvredio kada sam ušla, ali sam shvatila da on ima kompleks i da ako se oseti ugroženom onda mu ne odgovara i vraća. Nije u biti loš - rekla je Kristina.
Videla sam ja posle kako je to izgledalo. Za sve što mi je trebalo objektivno mišljenje ja sam pitala na primer roditelje koji znaju da to nema veze sa životom - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.