AKTUELNO

Otkrili ono što gledaoce najviše zanima!

U toku je emisija "Narod pita", večerašnji gosti su Milan Janković Čorba, Fran Pujas i Nadica Zeljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel ste u kontaktu sa nekima od Zadrugara? - pitala je Dušica.
Čujem se sa Matorom, Borom, Franom, Đedovićem - rekao je Čorba.
U kontaktu sam s Borom, Kenanom, Đedovićem, sa Brendonom sam se video jednom. Sa Ša nisam, u emisiji smo rešili sve. On je otišao svojim putem koji je sam izabrao i neka mu je sa srećom. On zna da nisam bio za njegovu vezu sa Tarom - izjavio je Fran.
Jel moguće da se toliko drugarstvo završi, a toliko je bilo jako? - pitala je Dušica.
Možemo se mi naći i bez Tare što se mene tiče, ali to nije moguće. Iskulirao me je posle prve poruke posle sam iskulirao ja i to je to. To nije pravo prijateljstvo, čim jedna devojka na to može da utiče - ubacio se Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

U rijalitiju su drugačiji međuljudski odnosi a i napolju je sve drugačije. Tako da sam ja imao sličnu situaciju sa Kristijanom, ne čujemo se ne viđamo se. Posle sam čuo da je Kristina rekla da ne bi volela da dođem u njihov stan ali dobro, verovatno je ona imala uticaja na sve, ali možda se nekada vidmo, nikada se ne zna - rekao je Čorba.
Što se mene tiče mi ne moramo da se viđamo uošte, takvi mi prijatelji ne trebaju. Sa Đedovićem sam ostao u kontaktu to je prijatelj, sve ono što je puklo nisu prava prijateljstva - dodao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo na kraju ispada da su prijateljstva iz kuće koja su bila jaka pukla, a da se na kraju čujemo sa onima sa kojima smo bili samo u korektnim odnosima - rekao je Milan.
To je sve drugačije, oni su mladi videće da život nekada sam sve namesti. Prosto se sa nekima odaljiš, takav je život, posao. Imam prijateljstva koja traju po dvadeset godina - dodala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga