AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Večerašnji gosti su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš. Usledilo je novo uključenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, zovem iz Podgorice. Veliki pozhdrav za vas i za ovog čoveka što ne zna odakle je. Pratila sam ne zbog njih zbog nekoga trećeg, ali dobro. Ne podržavam nikoga i ne bih da branim Maju, ali ko je nju dovodio do tog stanja. Kažeš da si sa njom bio na silu, jel bilo i kad si plakao Đedoviću da te pomiri sa njom? - pitala je gospođa.
Ništa vi loše niste rekli, tako da hvala vam. Niste me uvredili. Rekao sam da sam na početku bio kako treba na kraju sam bio na silu - rekao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je loše to što hoće roditelj da zaštiti svoje dete, ja sam majka ženskog deteta a ti otac. Kada je Taki onako reagovao, kako bi ti reagovao na njegovom mestu? - nastavila je gledateljka.
Neću da spominjem tog gospodina. Ja sam bio osetljiv na temu to što Maja ima samo oca. Pojedini znaju a to je najvažnije. Ne znate istoriju u ovom odnosu i ne bih da se vraćam ko je kakav, za mene je to završeno. Ja svoje dete nikad ne bi pustio u rijaliti, a i da mora ne bih se tako ponašao. Vaspitaću svoju ćerku da bude kao njena majka, a ja sam kao njena očinska figura koja je voli najviše na svetu - odgovorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaka kamera je zabeležila šta si radio, svih šezdeset - rekla je gledateljka.
A vi znate koliko je kamera bilo, jel ste vi produkcija? Čim ti zoveš u pola dva, šta misliš koji si ti koji ne znam šta, da ne lajem - rekao je Janjuš.
Ja mogu da trpim razne uvrede svih vas - dodao je košarkaš.
Ja tebe nisam ni sa čim uvredila, ja samo govorim svoje mišljenje, da se razumemo - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš li da nije snimljeno to štipanje, sve se videlo - nastavila je gospođa.
Zabeleženo je sve apsolutno u mojoj glavi. Ne mogu da se raspravljam sa vama nikako u pola dva, gladan sam i ne mogu - odgovorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalje pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga