AKTUELNO

Nastavili sa provokacijama.

Emisija "Narod pita" se privodi kraju. Gosti su ispratili prilog o kompilaciji odnosa Tare, Ša i sukoba sa Miljanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Svašta se dešava i dok vam puštamo priloge, situacija ne jenjava. Nenade, verujem, da ti je puna glava, gledateljka od malo pre je pokušala da ti kaže da je najbolje da ustaneš i kažeš kako jeste i budeš iskren. Ovako deluje da večito tražiš opravdanja - govorila je Ivana.
Treba da kažeš jesam pogrešio, uradio sam to, prevario sam ženu, kajem se jer bog sve vidi i gleda, žao mi je što sam je povredio na javnoj televiziji. To što se dogodilo sa Vladimirkom me je potpuno razočarao - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem da mi je jako drago što sam ispričao svoju priču napokon o svemu. Bilo je raznih situacija, stvarno ne postoje argumenti. Recimo da sam joj izvukao neke pare, razočaralo me je sve to. Čuo sam još par priča, vezano za to Etno selo, ma svašta, za razne izjave - rekao je Zola.
Bitne informacije se šire, da se razumemo - dodala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mnoge stvari krila, dala sam pravo svima da me pljuju. Ja sam rekla istinu, ko je proteran, ko duguje pare, ko je dužan sve. Kad mi se napuni telefon sve ću ti pokazati. Tamo gde neko priča da nema dokumenta - nastavila je Kulućeva.
Imam dokaze gde je rekao da ću biti zatvorena u šupi ako ne snimim određeni klip, naravno ja sam dobila napad panike. Mnogi su ljudi obmanuti jer su mislili da ima ja pišem - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si meni dužna ozbiljne pare da se razumemo - rekao je Zola.
Laže, ja sam dobila poruke kako je on zatvoren, kako treba da platim otkup, ma svašta je to bilo - ubacila se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem da je sve istina, mogu da idem na poligraf ako treba, za sve i za Zolu i za Tomovića i za Danijela - rekla je Miljana.
Zamislite kad je dečko morao da kaže da je pe*er da bi je se otarisao - ubacio se Zola.
Danijele sad ga tuži, ovo nije istina što je rekao, nikada to nije izjavio - rekla je Miljana.
Moram da te pitam zašto je puklo prijateljstvo Zole i Janjuša? - pitala je Ivana.
Njihov odnos me ne zanima. On neće ni sa kim da se druži, posvetio se Kruni i porodici, čuje se sa mojom mamom stalno - odgovorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga