AKTUELNO

Nije više želela da ćuti!

Folker Amar Gile Jašarspahić nedavno je u jednom od mnogobrojnih intervjua otkrio da ga je dugo proganjala jedna bivša zadrugarka i da je prošao kroz "iglene uši", jer je, u najmanju ruku, bila uporna, a kako je javnosti poznata njegova afera sa Natašom Radan, svi su ovu izjavu povezali baš sa njom:

Dešava se da me čekaju posle nastupa, ali više kako bi se slikale sa mnom. Startuju me, pogotovo me je jedna iz rijalitija jurila, jedva sam se otkačio i preko instagrama me startuju. Raznih žena ima – rekao je Amar.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je Nataša Radan uvek imala samo reči hvale za pevača, sada joj je dozlogrdilo, pa nije mogla ostati imuna na ovakve reči. Eksluzivno za portal Pink.rs, bivša zadrugarka otkrila je svoju stranu priče i odgovorila mu:

Nema potrebe da se pere više i prebacuje sve na mene, da ja ispadam paćenica, mislila sam da je drugačiji, sada vidim da je isti smrad kao i drugi. Nikada ga nisam proganjala, niti je meni bila potrebna reklama preko njegovog imena. Dok sam ja bila "bolesnica" u Zadruzi, on je gledao moje storije na fan stranicama, imam i dokaze. Bolje neka pazi šta priča o meni, jer sam ja spremna na suočenje, kada god poželi. Želim da se stavi tačka na ovu priču! - rekla je Nataša vidno izrevoltirana.

Foto: privatna arhiva

Takođe, isplivale su prepiske u kojim je Amar ljubomorisao Nataši zbog fotografije sa Slobom Radanovićem:

Varaš me sa Slobom - rekao je Amar.
Ja tebe? Nikada! - napisala mu je Nataša.

Foto: privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

Autor: M. I.

#Amar Gile Jašarspahić

#Nataša Radan

#Zadruga