AKTUELNO

Pored bivših i ovo ih spaja!

U toku je emisija Narod pita. Ovo veče voditeljka Dušica Jakovljević je ugostila dve velike suparnice Maju Marinković i Minu Vrbaški. U emisiju se uključio Luka iz Batajnice:

Janjuš nije zaslužio da ga komentarišem. Maja je prelepa, a i Mina isto. Maju moram da pitam da li će ući u novu Zadrugu ? - pitao je Luka.
Pa ne baš, planiram da idem na još jedan odmor, idem u Egipat - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je otkrila koji je razlog tužbe protiv Maje, a onda ih je Dušica upitala da li ima šanse da budu drugarice:

Mi smo stalno vređale jedna drugu, ali ko zna šta može da se desi. Moram da kažem da smo njih dve jedna drugoj pomagale oko nekih stvari, ali nema tu prijateljstva - rekla je Mina.
Slažem se sa njom, imale smo čudan odnos. Ja imam mišljenje o njoj da ona radi sve na svoj način, a ja volim kada je sve na čisto - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiju se uključila Ljiljana koja je pohvalila Dušicu:

Ja sam Minina komšinica i moram da pohvalim i tebe Mina i Maju za izgled. Moram da vam kažem da ste vas dame. Morate da nađete prave momke i prave ljude za vas. Prelepo izgledate sve trim i pozdravite Takija i Ivanu - pričala je gledateljka.
Moram da kažem da pratim sve teme, ali poštujem samo Karića i Jovanu oni imaju lepu priču, Miću poštujem isto, a vas dve poslušajte me i uživajte - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja uvek stojimo iza svojih grešaka - rekla je Maja.
Ma nas dve nikada se nismo opravdavale, nismo govorile da smo mladem jednostavno to je na nama, ja sam se tukla sa muškarcima - rekla je Mina.
Ma to sam ja, hrabra sam i luda sam, i tako se i ponašam, možda pogrešim ali to sam opet ja. Radim na sebi, provodim vreme sa ljudima koji mi prijaju. Napredujem i neću da dovodim sebe u one situacije. Oni klipovi kada pravim haos, to je moja nemoć. Nadam se da će sada biti mirnije - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.

#Zadruga