AKTUELNO

Nije joj bilo dobro posle ovih reči!

Prilogom smo se vratili u "Zadrugu 4" i podsetili se mnogobrojnih scena Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, njene bivše devojke:

Najodvratnije i sa njene i sa moje strane, bile smo zajedno u emisiji i želim da se tu sve zaustavi, imala bih ja dosta toga da ispričam, ali ne želim da se nastavljam. Ona voli da me komentariše i preti, bilo je lepo, ne ponovilo se, ona me je najviše unakazila tamo - prokomentarisala je Sanja ove scene.
Ovaj klip treba da gledaš sedam miliona puta, da ti se tako nešto nikada više ne bi ponovilo! - poručio joj je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je novo uključenje, a Darko iz Beograda želeo je da se obrati večerašnjim gostima:

Ja sad obožavam Miću, kad vidim sa kim ima posla, divim mu se. Svaka čast, prva liga, surovo iskren si, samo malo da smanji psovke. Svaka čast, kada sam čuo prethodnog gledaoca, ja Vam skidam kapu. Postaviću svima neko pitanje. Želim Sanji da kažem da ne bi trebalo da za sebe kaže kako je glupa, to je neki moj savet, mora da ima dostojanstvo, da pročita nešto, da drži do sebe. Mora nešto da te zanima, jer si tu gde jesi. Filipe, druže, top si, ali ti zameram jednu stvar, nemoj toliko pića. Kad popiješ, nisi taj čovek, ne treba ti to, treba da znaš kad da staneš, samo to smanji, inače si top. Šteta za tebe, vidim da si kurpulentan, ne znam šta si tražio sa Minom. Druže moj, ne razumem te, verovatno zato što je lepa, ali nije sve u lepoti. Voleo bih svima da postavim jedno pitanje. Prvo Mići... Ko je najgluplji zadrugar, ko je ispao najveći šmeker i ko je najpokvareniji? - pitao je gledalac.
Car je ispao najveća budala na svetu, nema žute banke nakon deset meseci, to je za mene glupost i budalaština. On je ispao glup. Ružno je reći, ali su mnogi neinteligentni. On je promašio ljubavi i prijateljstva, nasikirao roditelje. Čovek je glup kada napravi gluplje postupke. Maja je iskoristila druženje sa Carem i ušla u vezu sa njim, Maja je ispala pametna, na primer. Ono što je želela, to je i dobila. Rialda je ispala mudra i lukava. Sanja je ispala preglupa, najgluplja na svetu - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U tom su se momentu posvađali Sanja Stanković i Filip Car, a zadrugarka ga je čak i vodom polila, pa krenula na njega. Naime, Filip je izneo kako ga je Sanja zadovoljavala, što je nju razbesnelo.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga