AKTUELNO

Opšti haos u studiju!

U toku je emisija "Narod pita", voditeljka je pozdravila novu gledateljku koja se uključila u studio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana iz Beograda ovde. Dušice, blistaš. Imam pitanje za Cara. Reci mi, posle svega i Mića te napada celo veče, nadam se da si spreman za nove pobede. Na koga se odnosio stori na kome piše pokaži emocije - pitala je gledateljka.
Bila je slika sa motorom i tim tekstom, to sam hteo da stavim to jer su mi uvek u Zadruzi govorili pokaži emocije, hteo sam da stavim i sliku i taj tekst ali je nešto zabagovalo i ostade samo tekst - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko ti je bio bolji prijatelj Janjuš ili Maja? Kad sve oduzmeš i sabereš ko je prema tebi ispao bolji, sagledaj širu sliku. Zanemari što je ona žensko a on muško? - pitala je gledateljka.
Dosta sam imao sukoba sa Majom, ona kad zacrta nešto ona ne preza i gazi preko mrtvih. Janjuš je neko ko me uvek nasmeje, najviše sam vremena provodio u rijalitiju i kad smo izašli smo izašli zajedno, jeli, pili, maltene kao braća. Mi u suštini imamo problem, imali smo ih i u Zadruzi. Volim i ja njega i on mene i imam neku grižu savesti ali osećam se, nemam potrebu da se pravdam... Evo kad izračunam, ne mogu da dam odgovor, jer su mi svako za ponešto - odgovorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi iskren, jer si stalno sad bio sa Majom, žalio joj se o svemu i svim devojkama - navela je gospođa.
Ja sam imao svađe sa Janjušem - pokušao je da nastavi Car.
Želela sam samo da kažem da je moje mišljenje da si bio bolji prijatelj sa Majom, to je moje mišljenje ne znam kako drugi to gledaju, nema veze, želim ti sve najbolje - prekinula je Ana Filipa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta vi želite da čujete, ja vam govorim rezime čitavog prijateljstva, nemojte me pitati onda. Ja vam govorim a vi me ne slušate, ako želite da čujete da Maja mi je bolji prijatelj, eto - iznervirao se Filip.
Čim ovako galami ima emociju prema njoj da se razumemo - ubacio se Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo se sukobili dosta. On nije imao problem da recimo budemo sa Aleksandrom, da pravi svadbe, veze, da pravi Maju ljubomornom i slično. Nije mu problem bio ni sa Minom da radi određene stvari i da pravi opet Maju ljubomornom. Ja čak nisam sa Majom ni smeo da se družim kako treba. Onda sam rekao sebi zašto se ne bih javio Maji - iskreno je rekao Car.
Što mu nisi rekao to u lice? - pitao je Mića.
Zato što smatram da se to ne priča, to se nekako podrazumeva, kako prijatelji treba da postupaju. Meni u suštini ne smeta, ali ako meni to isto prebacuješ a radiš mnogo gore, onda je problem - dodao je Filip.
Znamo mi kako je Aleksandra ušla u Zadrugu, kao Janjuševa ljubavnica, pa je posle ušla da se opere - ubacila se Ana.
Ja ništa nisam znao, ja imam prijatelje koji se druže sa njima. Često sam u sukobu sa njima jer ne želim da gledam zadrugare očima. Mene oni ne zanimaju. Tako da ne znam ko je kako ušao i za to ne znam. Jedino znam da je Janjuš bio sa Aleks, a Filip sa Majom u Etno selu, to jedino znam. Meni se zadrugari gade, da se razumemo - vikao je ponovo Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanjice, da te pitam, koliko su ostale Sanja i Aleksandra na tvopm rođendanu? - pitala je Gledateljka.
Otišla je u ranije, nju je Aleksandra ispratila na taksi ili gde već i vratila se. Došla je i otišla pre dva - rekla je Sanja.
Izvini Sanja, ona je došla i ispoštovala tvoj rođendan, što je ona dužna da to tebi kaže, ne razumem. I ti si mogla da odeš da si bila kod nje - ubacila se Ana.
Gospođo, ja ne bi otišla da se vidim sa Janjušem, to je isto - izjavila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je njoj bila najbolja prijateljica tri rijalitija, Maja je njena najbolja drugarica, shvatite to - vikao je Mića.
I Maji sam rekao da ako bude sa Janjušem, da će biti septička jama svih zadrugara i tako je bilo. Ja svima kažem šta mislim. Smatram da su svi oni bili više od prijatelja. Aleks i Janjuš su radili isto što i Car i Maja i to je tako! Ovde se zna ko je koga je*ao i ta Maja koju vi branite se je*ala sa Teodorinim dečkom - nastavio je pevač da urla.
Šta je ovo gospode bože, ovo je lobotomija mozga! - povikao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga