AKTUELNO

Au!

Emisija "Narod pita" je u toku. Lepi Mića, Sanja Stanković i Filip Car su večerašnji gosti kod Dušice Jakovljević. Gledateljka Snežana je ostala na vezi i posle reklama.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla bih da su uvek imali poseban odnos, ni Maja nije bila ravnodušna, mene to ništa nije iznenadilo. Samo je pitanje koliko će to da traje jer je kod njega to kratkog roka. Ne bi Maja išla u eto selo bezveze - nastavila je Snežana.
Ja vam kažem da ja devojku imam, a to što me ganjaju slabo to rade - smejao se Filip.
Da se razumemo, koja bi devojka da je ima, trpela da bude više sa Majom nego sa njom. Gluposti - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam pitanje, da li si se Mićo čuo sa Milicom? - pitala je gospođa.
Jesam, ona nema neku emociju prema Bori. Ja mislim tako, želim joj svu sreću ovoga sveta, ali što dalje od mene. Ja sam sve probao da joj otvorim oči ali ona sve po svome i ja neću više da se mešam stvarno - odgovorio je Mića.
Evo ko je je*o, pogledajte gospođo! - rekao je Mića.
Nemoj da razgovaraš tako sa mnom, nemoj tako da mi se obraćaš inače ne razgovaramo više! Batali me više gluposti jel si čuo - skočila je Sanja.
Nisam ti ja kriv, kriv je ovaj dripac! - vikao je pevač.
Nemoj ti meni dripac jel si čuo, ja ne ulazim sa kim ti i šta radiš, nismo u rijalitiju! - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Fili Car je lagao, došao je ovde sa lizalicom, ponižava voditeljku, nas, gledaoce, ovu kuću zato kažem da je dripac! Ti si go kao miš! - vikao je iz petnih žila Mića.
Meni je Monikina sestra sve rekla o tebi, da si sve isfolirao i da si klasičan indijanac. Njena sestra zove se Kjara, ja ti kažem! - nastavio je pevač.
Evo ja ću je pitati, možda je rekla to u kontekstu kad sam se svađao sa Monikom, ali ovako niko ne može da kaže to. Ja se sa Monikom svakodnevno čujem! - odbrusio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi put čujem da je neko ikad za mene rekao to, pitaću ja nju bez problema. Ti meni rekla kazala ja znam tvoje fore. Meni te tvoje fore su osnovna škola - vikao je Car.
Da je tako kao što ti kažeš, rekao bi samo boli me ku*ac a ne da se pravdaš - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovde rijaliti učesnik ja imam pravo da kažem šta imam. Ja tebe nisam nikada vređao ni jednu uvredu nisam rekao - vikao je Filip.

U sred razgovora Lepi Mića je pozvao Moniku na telefon i pustio je na spikerfon!

Monika, reci mi, što se tiče Filipa, ko je koga uveo? On tebe ili ti njega? - pitao je Mića.
Ja njega. Što se tiče Kjare, ne mogu da se setim. Nisam ni slušala sve iskreno. Jel ti to mene snimaš Mićo, nemoj da me uvlačiš u nešto! - rekla je bivša zadrugarka.
Znam da nas gledaš, evo ja ću reći. Sedeli ste zajedno u centru grada i onda je tvoja sestra rekla kako je Filip indijanac i još par uvreda - preuzela je Dušica njegov telefon.
Ne mogu ja to potvrditi jer ja taj razgovor nisam čula - odgovorila je Monika.
Monika, lažeš kao pas! Rekli ste da je on niko i ništa! Rekli ste ti i Kjara svašta o njemu! Zakuni se u sestru da lažem - vikao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga