AKTUELNO

Gledateljka pogodila pravo u centar!

U toku je "Narod pita", večerašnji gosti kod Dušice Jakovljević su Filip Car, Sanja Stanković i Lepi Mića. Od samog početka sevaju varnice, Mića u svom stilu iznosi svoje mišljenje i nema dlake na jeziku kada je u pitanju raskrinkavanje. Usledilo je novo uključenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Vera iz Novog Sada. Mićo, šta kažeš ti, mene zanimakako to da sva ta deca koja su izašla iz Zadruge nisu našla neki posao, kako nigde ne rade - izjavila je gospođa.
Rade, rade na crevu, gospođo, imaju dobru platu i to dobro rade - našalio se Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, šta je to sa Etno selom ako mogu da znam, znači vi se svako veče tu okupljate - nastavila je gledateljka.
Pišu se gluposti, ja sam tamo došao preko Zole i Janjuša. U zadnje vreme sam išao sam, lepo je urađeno i lepa je priroda. Lepo, urbano mesto i nije to onako kako se misli - ubacio se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe malo si se ugojio moram priznati. jao i sve te tvoje devojke. I jako je važno, moram reći, bio si prisniji sa Kristinom nego sa Aleksandrom na primer. Jel se ti bojiš da nešto pričaš o Kristini? - pitala je Vera.
Gospođo, jesam, ugojio sam se devet i po kila od kad sam izašao. Mislim da nije tako, to je bilo jedno veče. Ne bojim se nego nema ništa specijalno, imali smo nešto samo jednom, samo jedno veče. Da, bio je poljubac i intimni dodiri ali to je sve - odgovorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamolila bih gospodina Pržulja, da mi objasni nešto. Po mom mišljenju Kristijan i Čorba su bili pravi prijatelji - započela je Vera.
Ne, to je bilo drugarstvo, nekome kome se Čorba divio. Kristijan je bio iznad, bilo je druženje, nisu bili isti i ravnopravni. Kristijan mu je dopustio da mu bude prijatelj, što je Milan oduvek i želio. Čitao sam da se ne viđaju, ne vređaju se ali su u dobrim odnosima. Oni nikad ne mogu da budu u istoj ravni. Daleko od očiju daleko od srca, mislim da se to unutra isforsiralo. Čim su našli partnere odvojili su se, zahladneli su odnosi - nastavio je Mića.
Ja sam jako bila srećna što će Kristijan ući, uvek sam čitala o njemu. Razočarana sam malo. Razočarala sam se što kad je ušao u odnos sa Kristinom, svi su mu smetali, bukvalno i Cvele pa i Čorba u jednom trenutku - izjavila je gospođa.
Znate kako, niko njih nije zvao, svi su sami trčaliu u Pab i tražili mu sve i svašta. On im je pričao, savetovao ih, bio uz njih. Tražili su od njega skoro sve i on je taj koji sve kad ima da. Ja tamo nisam ni išao. E sad, on je bolesno precizan, kada ne urade ono što on očekuje onda je problem. Njima je odgovaralo da bude sa njim, divili su mu se a kad kaže ono što misli onda im Kiki ne valja. Onda pričaju sve i svašta. Nikome on nije dolazio u krevet nego oni kod njega, da ih savetuje, masira, razume i sluša. Kada traži nešto zauzvrat onda je on babaroga - govorio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko sam ja videla, ne branim Kristijana, to jeste sve kako kažeš, ali u jednu ruku je i on profitirao, da se ne lažemo - izjavila je Vera.
On je meni davao mali budžet i on meni isto. Oni su mu davali veliki da bi mu se dodvorili. Ja ovde govorim iskreno. Davao je šta mu se tražilo, ali kada nije bila prava zajednica onda je problem. Pab je bukvalno bio sam za sebe, odvojili su ga od Zadruge. On je neko kome je on služio da ga zaštite. Mnogi ne bi dogurali dotle da nije bilo njega, mnogi su postali posle njega veliki mangupi - govorio je Mića.
I on je koristio to, pa i Kristina je profitirala isto - ubacila se gospođa.
Tačno, ali svi su trčali tamo da traže zaštitu od njega pa čak i od mene. Na kontu njega su svi profitirali. Ja kažem pojedinci. Nisam tamo ulazio, samo par puta posle bazena i više ne. Imali smo neku svađu i posle toga je bilo sve okej, znali smo naše međusobno mišljenje. Mnogi nisu mislilii ono što govore. Tako je to na kraju ispalo, ostao je sam na kraju, on i Kristina sami jer su svi pobegli - nastavio je pevač.
Mislim da nisu sami, njima je prvo Neca smetao, pa ostali - pokušala je da kaže gledateljka.
Pa normalno, čovek se zaljubio, jel treba da mu vređaju devojku? Ona je govorila ono što misli a drugi su samo klimali glavom. Nije on ni nju štedeo, svašta joj je govorio da se razumemo - pričao je Lepi Mića

Foto: TV Pink Printscreen

Jel imate još neka pitanja - pitala je voditeljka.
Gospođo, ja vam tvrdim da je nova devojka Filipa Cara zove se Maja Marinković - viknuo je Mića.
Moram vam odati tajnu, mnogi koji mi pišu, kažu da na slici koju je Filip objavio, na kojoj ga masira neka devojka, ima identične nokte kao Maja Marinković - navela je Dušica.
I ja sam saznao da imam novu devojku - nasmejao se Filip.
Evo ga, opet laže, ovako je lagao i u Zadruzi - vikao je pevač.
Evo da kažem, došlo je do jako neprijatne situacije sa Janjušem, a ja sam uvek kada sam trebao da biram između nekoga i njega, uvek birao Janjuša - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dobijala poruke da je ona bila sa Carem to veče. Ja sam je otvoreno pitala da li je moguće da je otišla sa mog rođendana da bi bila sa Filipom - ubacila se Sanja.
Draga, pa ne bi ona to tebi nikada priznala. Moram reći samo još jedno. Ovo sa Tarom i Ša je više ludilo. Kad je on izašao u superfinalu, svaka inteligentna osoba koja je gledala, mogla je da vidi da se ona razrogačila, odmah se znalo da će tu nešto biti. Tara je bila nervozna jer se o njima ništa nije pričalo, bilo joj je toliko krivo. - rekla je Vera.
Evo izgleda da su se pomirili, sad je Ša napisao da svi zaprate Taru na snepčetu - rekla je Dušica.
Oni su ludilo mozga - prokomentarisala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga