AKTUELNO

Ludilo na startu emisije!

Omiljena emisija ljubitelja Zadruge je na samom početku. Gosti su Lepi Mića, Sanja Stanković i Filip Car, a vaš domaćin Dušica Jakovljević. Žestoko je krenulo na samom početku, Mića je odmah napao Filipa za odnos sa Majom, što je inače i najvrelija tema među bivšim zadrugarima.

Za početak, jel si bio sa Majom u etno selu? - pitala je Dušica.
Bili smo, posle otišli u izlazak i to je to. Video sam klipove iz "Narod pita", ne znam kako je došlo do ideje da je prespavala uopšte, ja sam bio u centru pa kod sestre. Bili smo u etno selu, dolaze tamo ljudi ne samo mi, ne znam zašto se podigla prašina, nismo prespavali - pokušao je Car da se opravda.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l ima tvoje prijateljstvo sa Majom neke veze sa Janjušem? Zašto se ne pratite više? - nastavila je voditeljka.
Nema, mi smo se družili i unutra i sad, ne vidim šta je problem - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je sve rekla, da se razumemo, to može da priča kome hoće. Možda su ostavili malo mašti na volju, ali opet. Te žvake sam mogao da slušam unutra, ovde ne. I Janjuš je lagao i Maja i svi lažu. Ne znam čemu to - ubacio se Lepi Mića.
Šta kažeš Filipe? - obratila se voditeljka Caru.
Da se razumemo, ja znam napamet šta će Mića da kaže, realno nisi slagao ali... Mi smo se družili, izlazili. Ali situacije koje se dešavaju sad sa Janjušem, ne bi trebalo da se dešava između prijatelja, ali videćemo - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegova najveća ljubav posle žene je Maja, na kraju se on krije sa Aleks, a Filip sa Majom. Oni nemaju mu*a da se nađu svi zajedno i pričaju - dodao je pevač.
Jel ste li se čuli nakon svega - pitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo se čuli, jednu poruku smo razmenili, dogovorili da ćemo se čuti oko svega, ali nismo. Rekao je da misli da je njoj tamo zabranjen ulaz i to je sve. Nije me ništa pitao, ali ja ne mogu da određujem ko će ulaziti tamo a ko ne. Tamo neću biti više gost, navuklo se dosta ljudi, novinara i problema - rekao je Filip.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga