AKTUELNO

Tako je odlučio"!

U toku je emisija Narod pita. Gosti voditeljke Ivane Šopić ovo veče su Jovana Ljubisavljević i Mina Vrbaški. Voditeljka je krenula da čita komentare na tviteru.

Mina je objasnila da su ona i Stefan Karuić dobri prijatelji i da se duže dosta od Zadruge 3.

Jovana moram da te pitam zašto misliš da su zadrugari komentarisali da si ti sa KArićem zbog njegovog roleksa i bazena ? - upitala je Ivana.
Ti što tako vide, oni samo gledaju materijalno, i da oni žive takav život - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiju se uključila gledatelj Marko iz Niša. On je pohvalio sve dame u studiju:

Jovana je najlepša devojka koja je ušla u rijaliti program, Mina nije lepa kao što je bila jer je radila nešto što nije trebala da uradi. Jovana kaže da ima fakultet, ali njeno pokašanje pokazuje neku osmicu, nadam se da će Mina isto završiti i biti advokat - rekao je Marko.
Mene zanima šta se jovani najviše dopada kod Stefana, vi ste suprotni svetovi. Moje mišljenje je da je on dobio premiju sa tobom. Meni je žao što si ušla u vezu zbog tog bazena i inate prema onim devojkama. Ti za tu kuću nisi. Čika Osman je naučio sina kako ne treba da radi, Stefan jeste dobar, ali ima nešto što mrzi žene. On je dobar kao dobra prilika za takve devojke, a ne kako što si ti. Setićeš se ti čika MArka kada dođe vreme - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ustao sam iz kreveta i kristim se i levom i desnom. Mina Vrbaški daj savet Jovani kako da se ponaša. Pusti ti Minu ona ne zna ko nju čeka - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.

#Zadruga