AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Narod pita", javila se Snežana iz Čikaga.

Prvo pitanje za Minu, hoću da znam zašto si advokatica Jovani jer znaš da je Mensur živeo kod Osmana? Niko ne vređa Minu, ako nije bilo baba ne bi bila tu četiri godine. Treba sama da znaš šta si uradila i kako treba da se oećaš, zašto skačeš? Zašto vređaš Nadicu? Ona je bila za tebe sve vreme. Gledam te četiri godine i ja tebe obožavam, ali nemoj da mi braniš Jovanu-
Ja ne znam kada sam ja uvredila Nadicu, to me interesuje. Rekla sma joj da prihvati kristiku - pitala je Mina.
Ne može ona da prihvati kritiku, nije ona ti! Kaži ti meni koga je prvo jovana nazvala p, neću da te vređam, kad je bila kod Vlade i rekla za tebe da se prodaješ. Ona je tebe prva uvredila - vikala je gledateljka.
Ja neke stvari razumem, zato se ovako i ponašam. Ja znam kako stvari stoje, nema potrebe da mi namećete nešto što je bilo pre 10 meseci. Znam koliki mi je prijatelj ispala za neke ruge stvari, a tu su samo reči. Ja sam sa njom lepo razgovarala i ona mi je objasnila. Tu sam da ispoštujem i odogovorim svakom na pitanje, slobodno postavite - objasnila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče Jovana, pošto ste se ubacili, ja tebe gledam prvu godinu, ja ne vređam, ni žena pre mene nije, samo ti je pričala činjenice. Ne morate da budete tako drski sa ženama, one su gledale. Nije samo ona gledala, gledala je nacija. Tebe je Luka otpratio na Instagramu i onda si počela to da radiš, imaš pravo. Praviš od Stefana kao da je maloumnik, on nikada nije nazvao nekoga tako pogrdno. On ti je rekao nervozan, ti ga praviš. Ja kažem ono što smo gledali, filozofije pričaj kući. Da li si se svađala tamo sa svima? Kad te pitaju ti kažeš da nisi rekla. Ti lažeš i sada. Ti možeš da budeš sa Stefanom, ali nemoj da ga ponižavaš i praviš od Stefana ono što nije - pričala je gledateljka.
Vi krivite Jovanu za to što je Stefan vređao Jovanu? - pitala je voditeljkaIvana Šopić gledateljku.
Da! Ne možeš ti ako nekoga voliš da ga dovedeš do ludila da on mora tako nešto da kaže. Zašto mu je to rekla? Da nije ona rekla Stefan nikada ne bi rekao to - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga