AKTUELNO

Nije to za njega!

U toku je emisija "Narod pita", a sa voditeljem Darkom Tanasijevićem u studiju ovo veče su se našli Ivana Šašić, Nenad Lazić Neca i Lepi Mića. Pušten je prilog u kojem je Neca priznao Bori da je zaljubljen u njega.

Uključio se gledaoc iz Novog Sada, Vlada, on je rekao da je Mićina podrška i on se već uključivao u emisije Narod pita, a poznat je po tome što je rekao Bori Santani da ne priznaje da je bio sa Mirelom Kemez:

Ma oni su trebali da priznaju to od starta, lepo kaže otišla sam na žurku, popili smo, a kako je ušao u usta ne znam - komentarisao je Mića.
Moram da pohvalim Ivanu i njen izgled, jako lepa žena i da joj kažem da je pogrešno shvaćena nakon glasanja u pevaćkom obračunu gde nije podržala Mišela - rekao je Vlada.
Takođe Neci da kažem da povede računa, ako već nije tog opredeljenja da ne priča to jer drugima zna da naparavi problem koji jesu - dodao je Vlada.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je potom krenuo da čita tvitove o Neci i Ivani koje je komentrisala odnos Mišela Govozdenovića i Miljane Kulić:

On je znao gde dolazi i šta će se sve desili, nije smeo tako da se ponaša jer je znao da će ga sigurno tražiti - rekla je Ivana

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.

#Zadruga