AKTUELNO

Brutalno iskren!

Emisija "Narod pita" je u toku. Lepi Mića je govorio o svom sukobu sa Rialdom Karahasanović. Darko je ubrzo pročitao ono što je izjavila pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamolila bih ovog metuzalema od Miće da svoje projekcije ispoljava na one što im je služio kao "rijaliti sufler". Ako sam ja flertovala sa Matorom, onda sam i sa tobom jer u onoj ženskoj garderobi si mi neodoljiv. Boli me k*rac kome sam se ja sviđala i ko je šta hteo jer ja da sam htela bilo šta drugo osim svoje veze, to bi se i realizovalo, u to budite sigurni. Za sve Matorine sprdnje i dobacivanja dok smo se družili Kenan, Matora i ja, Kenan je i te kako znao, tako da te fore "Rialda ima dogovor, Kenan marketing", nabijem zajedno sa vama i tim teorijama - rekla je Raialda.
E ovako, Rialda i Kenan nisu bili u vezi nijedan dan. Ne shvatljivo je da su u vezi deset meseci a da nemaju seks. Nek pričaju nekome drugom. Matora je javno prema njoj izjavila emocije prema njoj, kada bi neko tako javno mojoj supruzi izjavio ljubav ja bih joj je*ao mater. To su priče za malu decu. Sama Rialda ga je napala, nema šta mu nije rekla baš zbog toga. Ona je namazana, iskusna da se razumemo. Ona je meni prijatna za svađu, volim da se svađam sa nekim ko mi je ravan, ona je elokventna. Namerno sam uzeo taj džemper i namerno to radim. Što se ne odbrani nekim argumentima. Zašto nisi imala seks sa čovekom koga voliš najviše na svetu? Seks u Zadruzi nije zabranjen. Ona se pere da nema seks zato što je pevačica. To čime se bavi, to određuje karakter, a ako ćemo o tome, zašto je dozvolila da je Tomović hvata za du*e - izjavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovaralo joj je da bude sa njim, našla je nekoga gde ona komanduje. Gde je oprala sebe i da je najčistija od svih. Da je bila sa Carem poce*ao bi je kao novine. Kad je Matora rekla da će biti kad tad sa njom ona sedi i smeje se. Zamisli udvara mi se gej javno a sedi mi žena pored i onda mu ja odem na slavu, ko koga tu za*ebava - rekao je pevač.
Jel si očekivao ovakve uvrede? - pitao je Darko Miću.
Rekla je ona i gore, kada su je najviše vređali ja sam je branio. Dok je recimo Kenan ćutao. Ja bih barem otkinuo nogu od stolice i gađao ga - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je pozdravio još jednu gledateljku koja se uključila uživo u studio.

Dobro veče, ja sam Nada, zovem iz Prijepolja. Ne bih ništa puno pitala. pozdravila bih Miću. Jednom sam se javila i tada je bio Mića. Od učesnika bih samo prokomentarisla Jovanu. Ona je toliko napadana devojka da je to nepravedno. Od divne devojke su je napravili najgorom. Poklekla je i dozvolila sebi da psuje i da radi stvari koje ne bi inače, sve je to bilo pod pritiskom. Bila je devojka za primer i pritisak je bio ogroman pa se malo promenila. Stefan je isto bio malo nekorektan prema njoj, ali opet ja ga ne poznajem verovatno je on generalno dobar dečko - izjavila je gospođa.
Da vam kažem nešto, svako režira svoj život i odgovara za svoje emotivno stanje i bira svog partnera. Ako je iko nju branio ja sam, ali moramo shvatiti jednu stvar, ona je samu sebe forsirala. Ti uzimaš pisma kod sebe da bi kao imala alibi kad se posvađate, to su gluposti. Ona je to tako opravdavala. To čak i nije jedno pismo nego više. Ako mene neko šarmira a ja ne želim ništa ja se onda sklanjam i nemam ništa sa njim. Posle toga, Jovana, koju sma ja branio, je nešto imala nešto sa Anđelom, te poglede, a onda je i sa svojim dečkom ulazila u rasprave zbog iste stvari. Ona je sve sama sebi napravila - objasnio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospođo, da vas pitam, koliko ste puta prevarili muža? - obratio se pevač Nadi.
Najbilje bi bilo da pitate nekoga ko me poznaje. Da pitate bilo koga ne bi imao ružnu reč da kaže. Verujte mi, a ako neko nešto kaže, neka bude tako - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga