AKTUELNO

Ludilo u studiju!

U toku je emisija "Narod pita", uključio se novi gledalac ui studio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde Đole kralj iz Novog Sada. Želela sam da se javim Ivani, moju omiljenu Došli drugovi. Draga ti bi trebalo da se vratiš u onaj svoj fazon to ti najbolje leži - naveo je gledalac.
Kako da se vratim u neko svoje vreme, kada imam četrdeset sedam godina, radim svaki dan punom parom! - rekla je Ivana pa zatim zapevala.

Foto: TV Pink Printscreen

Želeo bih da kažem Neci da ga podržavam i da pitam Miću sa kim je ostao dobar? - pitao je Đole.
Meni se javljaju, ali ja nemam vremena da se bavim stvarima kojima sam se bavio tamo. Bavim se svojom porodicom, sobom. Rešavam svoje probleme bavim se time. Ja kad sam u rijalitiju nemam problem zato se bavim time kako treba. Da nisam u rijalitiju veruj mi da ih moje oči ne bi videle, mislim na većinu - izjavio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su ti se sviđale devojke iz Novog Sada? - pitao je gledalac.
Imam dosta prijateljica iz Novog Sada, ima mnogo lepih. Često i idem tamo, tamo su divne devojke, sve vole ko mladi majmuni, sjajne su - naveo je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš li još neko pitanje? - pitao je Darko Đoleta.
Za Taru puno pozdrava, nadam se da je dobro! Mada njoj ne treba ni rošule dati a ne auto! Da je živa i zdrava - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko se osvrnuo na društvenu mrežu Tviter.

Neca je čist dokaz da izgled vara, izgleda kao nevinašce a pokvaren je kao šašteta - pročitao je Darko jedan komentar sa Tvitera.
Upoznažeš me pa ćeš videti ko sam i šta sam, pošto sam pokvaren da se uveriš i sam - odgovorio je Nenad.
Meni je Neca jasan kao dan. Hoće pošto poto da se pojavljuje u medijima i da se bavi javnim poslom, nije bilo da li će da peva, igra, bitno je samo da se pojavljuje na televiziji - dodao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo ja sam čuo da imam više hejtera od Nenada i Ša, što je netačno. Ja sam u početku bio omiljen, da me narod voli i onda se desilo da me gledaju kao nekoga ko je priznao da je gej. A rekao sam i Sandri da ću igrati rijaliti - naveo je Neca.
Možda si ti to iskoristio kao priču za rijaliti? Zašto si ušao u sukob sa Borom? - rekao je Mića.
Evo želim baš da kažem nešto na tu temu. Generalno se i plašim da pričam o tome. Kad sam video šta sam bio na početku a u šta sam se kasnije pretvorio. Upao sam u depresiju i baš se loše osećam. Bora kad je ušao bio je super prema meni i postavio se kao stariji brat. Trajalo je to neko izvesno vreme, bili smo dobri - nastavio je Neca.
Da li si Boru namerno dovodio do ludila? - ubacio se Mića.
Nisam, mene je to uništavalo. Ja sam bio uvređen. Nisam više mogao da trpim kada je najgore mene komentarisao. Imao sam poverenja u njega jer je rekao da zna moje roditelje deset godina a ja sam mu verovao. Kada je počeo sa vređanjem i najgorim komentarisanjem, kletvama tad sam poludeo - rekao je Tik Toker.

Foto: TV Pink Printscreen

Deteljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga