AKTUELNO

Emotivno!

U toku je emisija "Narod pita", uključila se gledateljka Gordana sa Novog Beograda.

Hoću da se obratim Sandri Rešić, Nino je moj omiljeni pevač. Njegova pesma i njegovo lice vidim na tebi, njegove oči. Ljubim te nastavi da budeš takva kakva jesi, samo jedno te molim. Emocije će ostati celog života, sećam se svakog trenutka. Kada pričas, molim te malo sporije, stalo mi je da razumem. Nemoj da padaš u vatru, niko nije vredan - rekla je gledateljka.
Hvala najlepše. Danas sam se rasplakala, neko mi je poslao poruku kada sam imala ispovest o svom ocu. Pogledala sam danas kako je to izgledalo i danas sam posebno emotivna kada je ta strana u pitanju. Hvala na lepim rečima - dodala je Sandra.
To nisu lepe reči, nego istina - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Obratiću se Kristini. Furaj svoj fazon, ako si zaljubljena, a jesi, neka si. Mogu samo da te mrze, kako pesma kaže, oni ljudi zli. To da je Kristijan bio oženjen, to on treba da vodi računa. Ne dozvoli da ti bilo ko stane na put. Podigni glavu gore dete, svi moralisti veliki, njima je dosta toga što iza sebe kriju i ne govore - rekla je gledateljka.
Hvala od srca - dodala jeKristina.
Htela sam da kažem za Ša i Taru, njega znam sa "Farme", uvek je tražio zaštitu. On nije neko ko ima čvrste stavove, a naleteo je na devojku koja je dosta mlada, a on nije. Isto tako i za Maju i Janjuša, ono je već bolesno, ali naći će oni svoje puteve - prokomentarisala je gledateljka.
Cenim i Kristijana, on može mnogo da nauči mnoge, on je edukovan. Niko nije satkan samo od vrelina, nego pomešano. Kristina, originalna si i budi takva, drugačija od drugih - dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga