AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno!

Nakon kraćih reklama, opet je počela emisija Narod pita. Gosti voditelja Darka Tanasijevića ovo veče su Milica Kemez i Dragana Mitrović. Uključila se gledateljka iz Kraljeva, Karanfila Tanasijević.

Dragana je mala alapačica, ali si fina. Ja bih postavila pitanje ta moju koleginicu Milicu. Najlošiji frizer zarađuje veću platu nego doktori. Moraš da znaš da su makaze zlato u današnje vreme. Meni su makaze napravile dva doktora i doktora nauka. Milice nemoj da patetišeš, sa makazama možeš lepo da živiš. Skini te makaže sa ruke. Morala si drugačije da se boriš. Ja sam školovala tri studenta i plaćala kiriju, ja sam samohrana majka, mogla si da zaradiš lagano. Uputiću te ja u Švajcarsku da radiš kao frizer, ostavi mi broj i ja ću ti pomoći - krenula je da priča Karanfila.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije jasno šta vi meni govorite, ja osam godina radim u salonima i živela sam idealno. Nažalost od salona ne može lepo da se živi, ne može da se kupi kuća. Ja sam ušla u Zadrugu da bi se potrudila da postanem poznatija i da zaradim još više kako bi imala svoj dom, svoj salon. Ja ne patetišem, ja sam imala takav život, a isto tako ja mogu vama da kažem da vi patetišete jer pričate o svom životom - branila je Milica.
Milice ti si od Jovane napravila ku*vu kada si je ogovarala sa Sandrom. To ogovaranje ti ne valja, pogovoto za mušterije Milice - rekla je gledateljka i rekla Milici da će da joj pomogne kada otvori salon da je uči poslu, šta Milici nije prijalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikako ne sme da se ostavi salon nekom drugom da se vodi. Zato je Milici i propao salon jer ga je ostavila Tanji. Milice ti nisi školovan frizer. Nećeš ni da mi kažeš gde si se školovala. Nisam ja kao onaj narod koji pada na suze, nisam ti ja Zorica Marković - rekla je gledateljka.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Ja moram da kažem da sam ja ispunjena i moja želja je da imam svoj salon jer sam smatrala da nisam bila dovoljno plaćena. Borila sam se i boriću se još više - odgovorila je Milica.

Autor: N.B.

#Zadruga