AKTUELNO

Haos za sam kraj emisije!

U toku je emisija "Narod pita", nakon odgledanog priloga Sanja Stanković je prokomentarisala, a onda je usledilo telefonsko uključenje.

Ovo je bio sam početak, kad se Fran pomirio sa Paulom, a Anđelo me tešio. Kad sam gledala bilo mi je krivo što se Zadruga završila, toliko je priči bilo - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitala bih Sanju i Anđela da li su u kontaktu sa Nadicom? - upitala je gledateljka.
Ja jesam, kad sam bila u emisiji sa Filipom nazvala me je da mi kaže da me voli - rekla je Sanja.
Pitala bih da li su primetili da se Nadice totalno promenila otkada je izašla? - pitala je gledateljka.
Noramalno je da žena bude umorna, u godinama je - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam u kontaktu sa Nadicom, ja nisam. Da li sam primetio da se promenila? Ne. Nisam ispratio njena gostovanja u emisijama - rekao je Anđelo.
Ko vas je najviše razočarao? - pitao je voditelj Milan Milošević.
Stefan i Jovana, nekulturom. Misica je pretlepa, ali te neke vulgarnosti u životu nisam čula. Pričaju je misica je primer, pa bila je i Jelena Pešić prošle godine. Vidi se da ima neke nekulture i nevaspitanja. Stefan me je užasno razočarao, bio je mnogo spontaniji - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Pohvalila bih goste, oni su najkulturniji. Sanjica joj mnogo draga i slatka, Matora joj ne treba. Ona je iskompleksirana i isfrustrirana, ona joj uopšte ne treba.Pršti od kompleksa i želje za dokazivanjem. ANđelo, izvini što ti vređam drugaricu, verovatno si i ti toga svestan - rekla je gledateljka.
Njihov odnos nije bio dobar, bilo je dosta nesuglasica, slažem se da nisu jedna za drugu - dodao je Anđelo.
Da li si svestan koliko si se misici dopao? Ona je bila svesna da ti nećeš vezu u rijalitiju, bila bi ona i sa Vladimirom da se nije plašila kokošarnika - rekla je gledateljka.
Ne mogu da pričam o fizičkoj privlačnosti, imali smo slična razmišljanja i gledanja na neke stvari u rijalitiju. Mi smo se stvarno samo družili, ništa više od toga nije ni bilo - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je znala da ti nećeš ozbiljnu vezu i da ako se za nešto izbori biće avanturica - dodala je gledateljka.
Ne mogu da znam da li je želela ili nije, znam da joj je prijalo što smo se družili na početku - odgovorio je Anđelo.
I siguran si da je plakla sa Matorom jer joj je bilo žao Matore, a ne sebe što je Sanja sa tobom? - pitala je gledateljka.
To ne znam. Mi smo sedeli na doku i pričali i nšto za mene i Paulu. Ja za Jovanu imam lepo mišljenje i gledao sam je na početku kao neko sa kim mogu da pričam o raznim temama, onda je došlo ono sa Vladimirom i samo smo se razdvojili - rek

Foto: TV Pink Printscreen

Ti imaš lepo mišljenje o njoj? Drugačije si govorio meni i Nadici? Da je folirant, da se drugačije predstavlja, da je namazana -ubacila se Sanja.
Rekao sam da je namazana i da nije ni malo naivna, ne znam šta je tu loše - dodao je Anđelo.
Jovana nikome ne može da bude prijateljica, izuzetno je egocentrična. Odakle njoj tako visoko mišljenje o sebi? - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga