AKTUELNO

Večita tema.

Sanja Stanković je komentarisala još jedan njen ljubavni klip, pa upoređivala njen odnos sa Franom Pujasom i Anđelom Rankovićem.

To je ono o čemu sam pričao, sve ovo sa Franom, dan nakon toga ona sa mnom ulazi u priču, a posle se odmah vraća na Cara, i zato mi je sve smešno - rekao je Anđelo.

Ubrzo se uključila nova gledateljka, koja je izjavila da ju je Sanja razočarala, dok je Anđela pohvalila, a narednase javila sa mišljenjem da je Teodora još uvek u njegovom životu.

Dok ne raščisti sa tim, još uvek neće naći onu pravu. Osećanja su čudo. Njemu treba neko van Zadruge - pričala je gledateljka.
Car je nezreo, izigrava nekog mačo mena, a Minu ne volim, od prvog dana. Ne mislim da je loša, ali je mnogo u tim spletkama. Rialda mi se dopala, a Đedović šta god da kaže, tako je, njega baš volim - nastavila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam srela toliko glupu devojku. Ti se toliko gubiš u tim svojim pričama. Za ljubav se ne moli, to treba čovek da oseti. Ti kao da ne znaš da budeš sama - rekla je gledateljka.
To je zato što nisam navikla da se svađam, nisam u takvoj sredini, bila sam naivna, pa ispala glupa - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana nije pogrešila, ali šta si ti sa njom radila dve i po godine? - bilo je naredno pitanje.
To nije ljubav, to su kompleksi. Sa ljudima sa kojima ste jeli, ne pljuvate. Šta god ja da kažem, mislite šta god želite. Očigledno da je podržavate, ja nemam potrebu da se opravdavam. Mi smo se smuvale u rijalitiju, i ona ne može bez mene, ali van Zadruge, ja ne komentarišem. Ne želim Jovanu za partnera - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita