AKTUELNO

Obuhvatio sve teme!

U toku je emisija "Narod pita" , uključio se Branislav iz Subotice.

Hteo bih da se nadovežen na kadrove i kamere. Mislim da Janjuš kada šeta tržnim centrom baca pogled na sigurnsne kamere. Dok je bio u Zadruzi on leži u krevetu, traži kameru, glumi da peva, jede, a baca pogled koja kamere snima. On je broj jedan. Maja, Tara i Kristijan isto, onako premazeno, ali i Aleks naravno. Ona je fenomenalna, sastanak a ona 7 do 10 puta ide u toalet. Normalno i Neca. Neca je ljubitelj objektiva - govorio je gledlac koji se uključio.
Kako komentarišete učešće Stefana i Miljane? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Stefan, meni onako izgleda kao gradski mangup. Nekad je malo preterivao u vezi misice. Jako mi se sviđalo što je branio svoje stavove i branio je nju. Nije dao da ih napadaju bez razloga, to je i kad si se preseleio iz onog ćoška u drugi. Što se tiče odosa sa Nadicom, ja bih na njegovom mestu bio još gori. Svaka čast Stefanu što se suzdržavao. Bez obzira na godine, šta baba ima da se meša među omladinu? - pričao je gledalac.
Mogla je da se meša, ali mogao sam i ja svašta da kažem jer je i ona rijaliti učesnik. Nema tu godina. Nismo ni mi ko zna gde, nego u rijalitiju. Samim tim što je pristala da uđe, dala je za pravo da joj svako kaže što misli. Ja je nikada nisam uvredio - nadovezao se Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ćete ti i misica Jovana da opstanete. Pre svega mladi ste, nije to 19. vek pa ćemo se vezivati. U vezi oglašavanja tvog oca, pa i od Miljane mama se oglašavala ako ćemo ruku na srce. Ja jesam video jednom kad si ležao u krevetu i molio Osmana da ne radi to više, normalno i to razumem - pričao je gledalac.
Koja priča iz Zadruge je na vas ostavila najveći utisak? - pitao je voditlej Darko Tanasijević.
Kristijan, ustari zaboravio sam najveću budalu Srbije, Ša. Ne gledajući njegov materijalni gubitak, nego čovek, ne znam. To je najveća budala trenutno - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga